Freyr: “Sejre giver selvtillid”

Lørdag kl. 13.00 møder Lyngby Boldklub drengene fra Nord, FC Helsingør, i en træningskamp, og cheftræner Freyr Alexandersson fortæller om forventninger:
“Vi har haft en fantastisk træningsuge, og det skal vi tage med ind til kampen i morgen. Vi har nogle spillere, som har været ude med skader, men dem skal vi have i spil i morgen, og det glæder vi os til,” siger islændingen og fortsætter:
“Vi skal bygge videre på de gode ting fra de første to træningskampe, mens vi også skal holde fast i vores fokuspunkter. Det vigtigste i morgen er fortsat, at vi kan se en udvikling i spillet og samspillet, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne vil have en sejr, for sejre giver selvtillid.”

Det er muligt at overvære kampen på behørig corona-afstand og indenfor de gældende restriktioner. Kampen streames også på Lyngby Boldklubs Youtube-kanal.

Truppen: 
Frederik Schram (GK)
Frederik Ibsen (GK)
Svenn Crone
Emil Nielsen
Petur Knudsen
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Kaastrup
Casper Dani Winther
Adam Sørensen
Kasper Jørgensen
Magnus Westergaard
Pascal Gregor
Emil Kornvig
Frederik Gytkjær
Marcel Rømer
Thor Høholt
Lucas Hey
Sanders Ngabo

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy