NY OFFENSIV SPILLER KLAR FOR DE KONGEBLÅ 💙⚽

Lyngby Boldklub har hentet fÌrøske Petur Knudsen pü en 2-ürig aftale, og den 23-ürige angriber tilføjer flere muligheder i det offensive spil.

“Vi har ledt efter en mĂĽlscorer, der kunne skabe noget mere diversitet i vores angreb, og det har vi fundet i Petur, der kan dĂŚkke flere positioner. Han er stadig et talent, men er moden, og vi forventer, han kan tage det nĂŚste skridt hos os,” fortĂŚller talentchef Nicas Kjeldsen, der fortsĂŚtter om angriberen:
“Han har allerede bevist, hvilke kvaliteter han har, og vi glĂŚder os til at fĂĽ dem i spil i den kongeblĂĽ trøje. Han er ogsĂĽ kommet med ind over det fĂŚrøske landshold, og det er vi overbeviste om, at vi sammen kan flytte ham endnu tĂŚttere pĂĽ at blive en fast mand pĂĽ over tid.”

Lyngby Boldklub har fulgt Petur Knudsen lĂŚnge, og derfor skaber det glĂŚde, at det nu lykkedes at fĂĽ ham til klubben.
“Han har vĂŚret til prøvetrĂŚning hos os for en del ĂĽr tilbage, og vi var tĂŚt pĂĽ ham i vinters, sĂĽ det er en spiller, vi har haft øjnene pĂĽ lĂŚnge, og derfor føler vi os ogsĂĽ sikre pĂĽ hans kompetencer og glĂŚder os til at fĂĽ dem i spil,” slutter Nicas Kjeldsen.

Mød Petur Knudsen her:

Petur Knudsens profilpartner er Frikkes TagdĂŚkning.

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter