NY OFFENSIV SPILLER KLAR FOR DE KONGEBLÅ 💙⚽

Lyngby Boldklub har hentet færøske Petur Knudsen på en 2-årig aftale, og den 23-årige angriber tilføjer flere muligheder i det offensive spil.

“Vi har ledt efter en mĂĄlscorer, der kunne skabe noget mere diversitet i vores angreb, og det har vi fundet i Petur, der kan dække flere positioner. Han er stadig et talent, men er moden, og vi forventer, han kan tage det næste skridt hos os,” fortæller talentchef Nicas Kjeldsen, der fortsætter om angriberen:
“Han har allerede bevist, hvilke kvaliteter han har, og vi glæder os til at fĂĄ dem i spil i den kongeblĂĄ trøje. Han er ogsĂĄ kommet med ind over det færøske landshold, og det er vi overbeviste om, at vi sammen kan flytte ham endnu tættere pĂĄ at blive en fast mand pĂĄ over tid.”

Lyngby Boldklub har fulgt Petur Knudsen længe, og derfor skaber det glæde, at det nu lykkedes at få ham til klubben.
“Han har været til prøvetræning hos os for en del ĂĄr tilbage, og vi var tæt pĂĄ ham i vinters, sĂĄ det er en spiller, vi har haft øjnene pĂĄ længe, og derfor føler vi os ogsĂĄ sikre pĂĄ hans kompetencer og glæder os til at fĂĄ dem i spil,” slutter Nicas Kjeldsen.

Mød Petur Knudsen her:

 

Petur Knudsens profilpartner er Frikkes Tagdækning.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop