“I DÅRLIGE TIDER KENDER MAN SINE VENNER” 💙

Sorgenfri Kapitalforvaltning har valgt at forlĂŚnge deres engagement med Lyngby Boldklub, og partner hos Sorgenfri Kapitalforvaltning Knud Erik Andreasen fortĂŚller om den beslutning:

“Vi har valgt at blive samarbejdspartner med Lyngby Boldklub for at vise vores støtte og support til klubben og det lokale foreningsliv. Det er “nemt” nok at støtte op om succesfulde klubber, men det er i dĂĽrlige tider, at man skal kende sine venner,” siger han og fortsĂŚtter:

“Vi er sikre pĂĽ, at Lyngby boldklub nok skal vende tilbage til superligaen, og vi ønsker at vise vores støtte nu, hvor klubben har brug for det. Og sĂĽ er det naturligvis ogsĂĽ for at blive en del af netvĂŚrket omkring klubben og muligheden for at lĂŚre nye og potentielle spĂŚndende samarbejdspartnere at kende.”

Mød Sorgenfri Kapitalforvaltning her: https://sorgenfri.biz/

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning pĂĽ Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du fĂĽ unik mulighed for at smage pĂĽ mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

LĂŚs mere Âť

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME