“I DÅRLIGE TIDER KENDER MAN SINE VENNER” 💙

Sorgenfri Kapitalforvaltning har valgt at forlĂŚnge deres engagement med Lyngby Boldklub, og partner hos Sorgenfri Kapitalforvaltning Knud Erik Andreasen fortĂŚller om den beslutning:

“Vi har valgt at blive samarbejdspartner med Lyngby Boldklub for at vise vores støtte og support til klubben og det lokale foreningsliv. Det er “nemt” nok at støtte op om succesfulde klubber, men det er i dĂĽrlige tider, at man skal kende sine venner,” siger han og fortsĂŚtter:

“Vi er sikre pĂĽ, at Lyngby boldklub nok skal vende tilbage til superligaen, og vi ønsker at vise vores støtte nu, hvor klubben har brug for det. Og sĂĽ er det naturligvis ogsĂĽ for at blive en del af netvĂŚrket omkring klubben og muligheden for at lĂŚre nye og potentielle spĂŚndende samarbejdspartnere at kende.”

Mød Sorgenfri Kapitalforvaltning her: https://sorgenfri.biz/

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fĂĽet et stĂŚrk begrĂŚnset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – sĂĽ fĂĽr du ogsĂĽ 2 billetter til Lyngby-AGF.

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lĂŚgge var i din kurv, sĂĽ den ikke er tom.