“VI VIL GERNE STØTTE KLUBBEN”

JRP Holding ApS forlænger engagementet i Lyngby Boldklub, og direktør Richard Petersen ser frem til den nye sæson og glæder sig til, at stadion igen kan summe og være fyldt med den gode stemning:
“Vi vil først og fremmest gerne støtte klubben og nyder atmosfæren på Lyngby Stadion, og så er det altid dejligt at komme i Carl Ras Loungen, fantastisk service fra ledelse og medarbejdere, men også et voldsomt turbulent år for klubben både på og udenfor banen,” siger Richard Petersen og fortsætter:
“Jeg glæder mig til at møde de dejlige mennesker igen i Carl Ras Loungen og til at se, hvordan det nye hold klarer sig i Nordic Bet Ligaen, men mest af alt til sammen at vende tilbage til Superligaen,” slutter han.

Tak for den fortsatte opbakning!
#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products