Thomas Kjærbye er ny fysisk træner for førsteholdet

Lyngby Boldklub har ansat 41-årige Thomas Kjærbye som ny fysisk træner for førsteholdet.

I december 2019 stoppede Thomas Kjærbye som fysisk træner i Lyngby, men nu vender den vellidte træner tilbage til De Kongeblå. Kjærbye afløser Casper Skovgaard i rollen som fysisk træner for Lyngby Boldklubs førstehold, og adm. direktør Andreas Byder er glad for, at Kjærbye har takket ja til at vende tilbage til Lyngby Boldklub:

”Kjærbye er på faglighed og personlighed præcis det vi søger, og derfor var det den helt optimale løsning for os, at Kjærbye nu vender tilbage til Lyngby. Han kender huset ud og ind, og hans baggrund fra topklubber og landshold vil gavne os og sikre, at vi fysisk bygger på og får de bedst mulige forudsætninger for at præstere. Vi er derfor meget glade for, at byde Kjærbye velkommen tilbage” fortæller Andreas Byder.

Foruden tiden i Lyngby har Thomas Kjærbye i karrieren også været fysisk træner i FCK, FC Midtjylland, FC Nordsjælland samt på det danske kvindelandshold. For nylig var Kjærbye desuden tilknyttet Tanzanias A-landshold.

Thomas Kjærbye har første arbejdsdag fredag, hvor spillerne igen møder ind efter tre ugers sommerferie.

Thomas Kjærbye afløser Casper Skovgaard på posten, da sidstnævnte har valgt at takke af i Lyngby-regi. Lyngby Boldklub takker Skovgaard for indsatsen og ønsker held og lykke fremover.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy