BAGLOKALET ENGAGERER SIG I LB MORGENNETVÆRKET 💙👌

Selv om Sundby IdrĂŚtspark er et stykke vej fra Lyngby Stadion, har Baglokalet valgt at blive en del af LB MorgenNetvĂŚrket, og Sille Marie Engel fortĂŚller her hvorfor:

“Vi har hørt meget godt om Lyngby Boldklubs erhvervsnetvĂŚrk, og i Baglokalet er vi altid pĂĽ udkig efter nye muligheder og samarbejder. Hverken vores egen forretning eller Lyngby Boldklub er begrĂŚnset lokalt, og derfor synes vi, at det giver god mening at engagere os i en klub med bred horisont og samtidig en stĂŚrk base,” siger hun og fortsĂŚtter:

“Vi har i forvejen samarbejdspartnere i omrĂĽdet, og derfor føles det ganske naturligt at se nĂŚrmere pĂĽ, hvad vi kan gøre for netvĂŚrket i Lyngby Boldklub, og hvordan netvĂŚrket kan hjĂŚlpe os i fremtiden.”

Baglokalet har i mere end seks ĂĽr afholdt hundredevis af selskaber, langet mad over disken pĂĽ daglig basis til fodboldfolk og gĂŚster udefra. Men madlavning og restaurationsdrift kan godt blive lidt trivielt, fortĂŚller Sille:

“Vi søger altid inspiration, og vi finder den gerne i mennesker, som ikke ligner os selv. Derfor elsker vi at sparre med folk, som ser pĂĽ vores butik med helt andre briller, og pĂĽ samme mĂĽde føler vi os ogsĂĽ godt rustet til at bidrage til andre erhvervsdrivende, som har brug for input,” siger hun og slutter:

“Vi er godt klar over, at der findes en verden uden for restauranten, men i vores dagligdag er det ikke sĂĽ tit, vi er i nĂŚrkontakt med den. Derfor er det inspirerende at tage del i netvĂŚrk, som kan ĂĽbne øjnene for muligheder, styrker og svagheder, og sĂĽ er det jo helt generelt sundt at møde mennesker, som ellers er milevidt fra egen hverdag.”

Byd velkommen til Baglokalet og mød dem her: https://baglokalet.dk/

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning pĂĽ Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du fĂĽ unik mulighed for at smage pĂĽ mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

LĂŚs mere Âť

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME