BAGLOKALET ENGAGERER SIG I LB MORGENNETVÆRKET 💙👌

Selv om Sundby Idrætspark er et stykke vej fra Lyngby Stadion, har Baglokalet valgt at blive en del af LB MorgenNetværket, og Sille Marie Engel fortæller her hvorfor:

“Vi har hørt meget godt om Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk, og i Baglokalet er vi altid pĂĄ udkig efter nye muligheder og samarbejder. Hverken vores egen forretning eller Lyngby Boldklub er begrænset lokalt, og derfor synes vi, at det giver god mening at engagere os i en klub med bred horisont og samtidig en stærk base,” siger hun og fortsætter:

“Vi har i forvejen samarbejdspartnere i omrĂĄdet, og derfor føles det ganske naturligt at se nærmere pĂĄ, hvad vi kan gøre for netværket i Lyngby Boldklub, og hvordan netværket kan hjælpe os i fremtiden.”

Baglokalet har i mere end seks år afholdt hundredevis af selskaber, langet mad over disken på daglig basis til fodboldfolk og gæster udefra. Men madlavning og restaurationsdrift kan godt blive lidt trivielt, fortæller Sille:

“Vi søger altid inspiration, og vi finder den gerne i mennesker, som ikke ligner os selv. Derfor elsker vi at sparre med folk, som ser pĂĄ vores butik med helt andre briller, og pĂĄ samme mĂĄde føler vi os ogsĂĄ godt rustet til at bidrage til andre erhvervsdrivende, som har brug for input,” siger hun og slutter:

“Vi er godt klar over, at der findes en verden uden for restauranten, men i vores dagligdag er det ikke sĂĄ tit, vi er i nærkontakt med den. Derfor er det inspirerende at tage del i netværk, som kan ĂĄbne øjnene for muligheder, styrker og svagheder, og sĂĄ er det jo helt generelt sundt at møde mennesker, som ellers er milevidt fra egen hverdag.”

Byd velkommen til Baglokalet og mød dem her: https://baglokalet.dk/

#SammenforLyngby

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products