DANSKE BANK FORLÆNGER 💙🏦

Den lokale Danske Bank med filialdirektør Jesper Schou i spidsen har forlÌnget engagementet i Lyngby Boldklub, og det er der mange gode grunde til.

“Det er en selvfølge for os i Danske Bank at støtte op om lokalsporten, og vi har et historisk og mangeĂĽrigt samarbejde med Lyngby Boldklub, og det har vi, fordi det er et godt vindue for os at blive eksponeret med den sportslige frontfigur i vores omrĂĽde,” siger Jesper Schou, der fortsĂŚtter:
“Lyngby Boldklub har et stĂŚrkt og aktivt erhvervsnetvĂŚrk, samt tilbyder den gode kundeoplevelse hver gang pĂĽ stadion, og sĂĽ er der jo Lyngby-pølsen. Den fĂĽr man ikke bedre,” smiler filialdirektøren.

Mød Danske Bank her.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ twitter
Twitter
Del pĂĽ linkedin
LinkedIn
Del pĂĽ email
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x