DELUXE HOME FORLÆNGER đŸ đŸ”đŸ§ș🛏đŸȘ‘

Magnus Von Dreiager har valgt at forlÊnge sit partnerskab med Lyngby Boldklub, og det er der mange gode grunde til:
“Vi stĂ„r sammen i medgang og modgang. Ligesom det gĂŠlder i netvĂŠrket, sĂ„ gĂŠlder det ogsĂ„ pĂ„ banen. Selvom det for en kort stund ikke hedder Superliga nĂŠste sĂŠson, sĂ„ var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville vĂŠre med pĂ„ rejsen tilbage til Superligaen,” siger han og fortsĂŠtter:
“Vi har vĂŠret udfordret pĂ„ grund af restriktionerne, men selvom det har set svĂŠrt ud, sĂ„ har klubben altid fundet pĂ„ nye gode lĂžsninger. Det har vĂŠret en fornĂžjelse at vĂŠre en del af et fĂŠllesskab, hvor man ikke giver op, og hvor deltagerne i netvĂŠrket hele tiden er klar til at hjĂŠlpe og skabe mervĂŠrdi for hinanden.”

Deluxe Home har et stort udvalg af varer fra Lexington og Riviéra Maison og tilbyder gratis levering af mÞbler i hele KÞbenhavn og NordsjÊlland, ligesom de altid er klar til at hjÊlpe med at indrette dit hjem eller mÄske endda din restaurant, café, hotel eller noget helt femte.

Se den flotte webshop med det lÊkre udvalg her. 

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŠs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fĂ„et et stĂŠrk begrĂŠnset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

PrĂžv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prĂžvetur – sĂ„ fĂ„r du ogsĂ„ 2 billetter til Lyngby-AGF.

FĂ„ mere forretning med

LB MorgennetvĂŠrk

Et aktivt netvĂŠrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŠrdien ved at vĂŠre partner i Lyngby Boldklub?

SĂ„ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lÊgge var i din kurv, sÄ den ikke er tom.

Webshop