DELUXE HOME FORLÆNGER 🏠🏵🧺🛏🪑

Magnus Von Dreiager har valgt at forlÌnge sit partnerskab med Lyngby Boldklub, og det er der mange gode grunde til:
“Vi stĂĽr sammen i medgang og modgang. Ligesom det gĂŚlder i netvĂŚrket, sĂĽ gĂŚlder det ogsĂĽ pĂĽ banen. Selvom det for en kort stund ikke hedder Superliga nĂŚste sĂŚson, sĂĽ var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville vĂŚre med pĂĽ rejsen tilbage til Superligaen,” siger han og fortsĂŚtter:
“Vi har vĂŚret udfordret pĂĽ grund af restriktionerne, men selvom det har set svĂŚrt ud, sĂĽ har klubben altid fundet pĂĽ nye gode løsninger. Det har vĂŚret en fornøjelse at vĂŚre en del af et fĂŚllesskab, hvor man ikke giver op, og hvor deltagerne i netvĂŚrket hele tiden er klar til at hjĂŚlpe og skabe mervĂŚrdi for hinanden.”

Deluxe Home har et stort udvalg af varer fra Lexington og RiviÊra Maison og tilbyder gratis levering af møbler i hele København og NordsjÌlland, ligesom de altid er klar til at hjÌlpe med at indrette dit hjem eller müske endda din restaurant, cafÊ, hotel eller noget helt femte.

Se den flotte webshop med det lÌkre udvalg her.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook