SCANDIC EREMITAGE FORL√ÜNGER ūüíôūüŹ®

Lyngby Boldklubs friske morgennetv√¶rkere var her til morgen p√• bes√łg hos Scandic Eremitage, som vi kan gl√¶de os over, har forl√¶nget partneraftalen.

Udover hotel og konference tilbyder Scandic Eremitage ogs√• flere events. Hver torsdag serveres Lyngbys st√łrste tartelet, og her hen over sommeren kan du ogs√• se alle EM-slutrundens kampe live p√• storsk√¶rm i hotellets fodboldlounge.

“Det giver rigtig god mening for os som stort hotel i hjertet af Kongens Lyngby at st√łtte op om byens hold og at sidde med som partner i et st√¶rkt, lokalt erhvervsnetv√¶rk,” fort√¶ller hoteldirekt√łr Kim Christensen.

M√łd Scandic Lyngby her.¬†

Tak til Kim Christensen og resten af teamet på Klampenborgvej for den fortsatte opbakning.

#SammenforLyngby

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.