SCANDIC EREMITAGE FORLÆNGER 💙🏨

Lyngby Boldklubs friske morgennetvÌrkere var her til morgen pü besøg hos Scandic Eremitage, som vi kan glÌde os over, har forlÌnget partneraftalen.

Udover hotel og konference tilbyder Scandic Eremitage ogsü flere events. Hver torsdag serveres Lyngbys største tartelet, og her hen over sommeren kan du ogsü se alle EM-slutrundens kampe live pü storskÌrm i hotellets fodboldlounge.

“Det giver rigtig god mening for os som stort hotel i hjertet af Kongens Lyngby at støtte op om byens hold og at sidde med som partner i et stĂŚrkt, lokalt erhvervsnetvĂŚrk,” fortĂŚller hoteldirektør Kim Christensen.

Mød Scandic Lyngby her.

Tak til Kim Christensen og resten af teamet pĂĽ Klampenborgvej for den fortsatte opbakning.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt pü Lyngby Stadion, nür de danske mestre fra FC København tager de fü kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, sü herunder følger praktisk info, sü vi alle für en god aften.

LĂŚs mere Âť

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products