U20-Landsholdskamp mod Argentina med tre startende kongeblå

U20-landsholdets sidste testkamp inden holdet bliver til U21-landsholdet er netop skudt i gang. Vi møder Argentina i Marbella, og der er hele tre Kongeblå med fra start. Frederik Winther, Emil Kornvig og Magnus Warming starter allesammen, mens Magnus Kaastrup starter på bænken.

DU KAN SE KAMPEN HER:

Lyngby Boldklub er yderst stærkt repræsenteret ved den strategisk vigtige U20-samling i Marbella. Det er nemlig den sidste inden holdet bliver lavet til U21-landsholdet, og der vil selvsagt være mange gengangere.

Dermed er det yderst flot, at vi har hele tre mand i startopstillingen, og yderligere én på bænken.

Første kamp:

Samlingens første kamp mod Irland blev med dansk sejr på 1-0, selvom danskerne var i klart spilovertag og med flest chancer. Det fortæller Emil Kornvig efter kampen:

“Kampen mod Irland var god læring, selvom irerne ikke kom til så meget. Jeg fik 30 minutter, og jeg er utroligt stolt over at repræsentere Danmark,” fortæller Emil Kornvig via telefonen efter kampen.

Alle fire Lyngby-spillere kom på banen, da Warming fik de første 60 minutter, og blev skiftet ud til fordel for Magnus Kaastrup, der fik de sidste 30 minutter. Det samme gjorde akademiduoen Emil Kornvig og Frederik Winther.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products