Lyngby Boldklub henter Frederik Ibsen

Den 24-årige målmand Frederik Ibsen bliver ny mand i buret hos De Kongeblå. Ibsen har skrevet en 2-årig kontrakt med Lyngby Boldklub.

Frederik Ibsen kommer til Lyngby efter halvanden sæson som førstemålmand i Kolding IF. I Lyngby skal han sammen med sin navnebror Frederik Schram udgøre målmandsteamet på førsteholdet i 1. division.

Tilgangen glæder talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse:

”Frederik er en talentfuld målmand, og har de sidste halvanden sæson været en af profilerne på Koldings mandskab i 1. division. Frederik er nu klar til at tage næste skridt i karrieren, og han har gode forudsætninger for at tage skridtet. Han er godt skolet, og har stået fast i 1. division. Og vi tror på at han i vores rammer og setup kan udvikle sig og blive endnu bedre – og samtidig være en ligeværdig konkurrent med Frederik Schram om pladsen i målet” fortæller Nicas Kjeldsen.

Udover Kolding IF har Frederik Ibsen også repræsenteret Vendsyssel FF og FC København, hvor han også spillede som ungdom. Han tog til Kolding i januar 2020, og spillede siden 34 kampe i 1. division.

Frederik Ibsen er Lyngbys første tilgang denne sommer, og har underskrevet en 2-årig kontrakt frem til 30. juni 2023.
Han præsenteres af Frikkes Tagdækning Aps. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products