Lyngby Boldklub henter Frederik Ibsen

Den 24-årige målmand Frederik Ibsen bliver ny mand i buret hos De Kongeblå. Ibsen har skrevet en 2-årig kontrakt med Lyngby Boldklub.

Frederik Ibsen kommer til Lyngby efter halvanden sæson som førstemålmand i Kolding IF. I Lyngby skal han sammen med sin navnebror Frederik Schram udgøre målmandsteamet på førsteholdet i 1. division.

Tilgangen glæder talentchef Nicas Kjeldsen, der er en del af den sportslige ledelse:

”Frederik er en talentfuld målmand, og har de sidste halvanden sæson været en af profilerne på Koldings mandskab i 1. division. Frederik er nu klar til at tage næste skridt i karrieren, og han har gode forudsætninger for at tage skridtet. Han er godt skolet, og har stået fast i 1. division. Og vi tror på at han i vores rammer og setup kan udvikle sig og blive endnu bedre – og samtidig være en ligeværdig konkurrent med Frederik Schram om pladsen i målet” fortæller Nicas Kjeldsen.

Udover Kolding IF har Frederik Ibsen også repræsenteret Vendsyssel FF og FC København, hvor han også spillede som ungdom. Han tog til Kolding i januar 2020, og spillede siden 34 kampe i 1. division.

Frederik Ibsen er Lyngbys første tilgang denne sommer, og har underskrevet en 2-årig kontrakt frem til 30. juni 2023.
Han præsenteres af Frikkes Tagdækning Aps. 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy