NY PARTNER: Vi vil være med på rejsen tilbage til topfodbold

Codeex henvendte sig til Lyngby Boldklub med et ønske om at støtte op i en svær tid. Og nu er de blevet samarbejdspartner, fordi værdi- og mindsettet i Lyngby Boldklub matcher Codeexs.
“Vi har længe været på udkig efter en samarbejdspartner, hvor vi kan få gode oplevelser med kunder, samarbejdspartnere, kolleger og vores familier. Derfor vi meget glade for at have tegnet et sponsorat med Lyngby Boldklub,” siger partner i Codeex Jimmi Ekberg, der fortsætter:
“Udover de rent forretningsmæssige og kollegiale muligheder sponsoratet giver os, er vi også meget interesserede i at støtte Lyngby Boldklub på rejsen tilbage mod fodboldens top. Som virksomhed kan vi i Codeex nemlig i høj grad identificere os med rollen som underdog´en, der ønsker at vokse til en størrelse, hvor man kan bide selv de største i haserne,” siger han og slutter:
“Vi glæder os også meget til at bidrage til Lyngby Boldklubs netværk med vores viden og kompetencer indenfor IT-hardware, data-centerløsninger samt lager- og logistikløsninger.”

Mød Codeex her.

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products