LOKAL OPBAKNING FORTSÆTTER: ESTATE LYNGBY FORLÆNGER! 💙🏠

Estate Lyngby med Emil Sørensen og Bo Michael Bjørn Andersen som de faste ansigter i LB MorgenNetværket har valgt at forlænge deres aftale med Lyngby Boldklub, og det er der mange gode grunde til, fortæller Emil Sørensen:

“Vi er stolte af at være en del af Lyngby Boldklub, og i og med vi begge er fra byen, er det en selvfølgelighed, at vi skal være en del af Lyngby boldklub og det fantastiske erhvervsnetværk. For os giver det god værdi og mening at støtte op om både byen, Lyngby Boldklub og det lokale erhvervsliv,” fortæller han og fortsætter:

“Det har selvfølgelig været en special tid her under Corona i netværket, men i forhold til omstændighederne har vi været meget tilfredse med den energi og tilgang, hele netværket har budt på.”

Mød Estate til morgennetværksmøderne eller her: https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/koebenhavn/estate-lyngby

#SammenforLyngby #lokalt #netværk #ejendomsmægler

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products