Emil Nielsen godt igennem operationen

Emil Nielsen har haft et meget blandet 2021, hvor han har haft nogle rigtigt gode kampe, men også siddet ude i mange kampe grundet en skade. Nu er han blevet opereret for lyskebrok hos en specialklinik i Tyskland, og operationen gik godt. Han er ude i 4 uger.

Umiddelbart efter sidste kamp i sæsonen var Emil Nielsen fløjet til Tyskland, for at få behandling for den lyskebrok, som han har døjet med i længere tid. Han har været på specialklinikken før, og der hjalp operationen:

“De bruger en speciel teknik, og den har før hjulpet mig rigtigt meget. Operationen var planlagt til lige efter sæsonen, så det tager så lidt af min opstart som muligt, og jeg hurtigt kan komme i gang med at spille igen,” fortæller han og fortsætter:

“Jeg har det godt her efter operationen, og jeg går ubesværet. Det var ikke en ‘farlig’ operation, men noget, der bare skal gøres. Jeg glæder mig allerede til at spille igen næste sæson!” afslutter angriberen.

Den 27-årige angriber har spillet 28 kampe i denne sæson, og scoret 9 mål og lavet 3 assist. Det er én involvering i mål pr. 147. minut.

Emil Nielsen præsenteres af Office Danmark.

Her ses Emil Nielsen umiddelbart efter operationen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop