Lucas Hey: Dejligt med Superligadebut

Lucas Hey blev i sæsonens sidste kamp mod Vejle den 10. akademidebutant, og det er flest nogensinde i Lyngbys historie. Lucas Hey fyldte i sidste måned 18 år og træner jævnligt med førsteholdet, når han ikke spiller på det talentfulde U19-hold som førsteårsspiller.

Da Lucas Hey løb på banen i Vejle slog han en rekord. Han var nemlig den 10. akademidebutant i denne sæson, og det er flest i nyere tid i Lyngby (statistik går ikke længere tilbage end starten af dette årtusinde). Og det var ikke tilfældigt fortalte Carit Falch umiddelbart efter kampen:

“Vi har haft 10 akademidebuter i denne sæson, og det er ikke for sjov, for de skal være med til at få os op i Superligaen igen. Lucas Hey er endnu en af dem, og han har vist med træninger på førsteholdet og reserveholdskampe at han kan være med på dette niveau,” fortæller cheftræneren.

Bare starten

Lucas Hey er utroligt stolt over debuten, men han ved også godt, at det bare er starten:

“Jeg er super glad for at have fået debut, og jeg er glad for at det hårde arbejde betaler sig. Samtidigt med det, så håber jeg jo også på, at det ikke er sidste kamp, men at der kommer flere i den kommende sæson, eller i fremtiden,” fortæller hovedpersonen selv!

Lucas Hey er førsteårsspiller på det talentfulde U19-hold, som – sammen med resten af akademiet – er sponsoreret af Dansk Miljøanalyse og Sydbank.

Se et billedegalleri af Lucas Heys debut her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products