Kaastrup udtaget til U20-landsholdet

Magnus Kaastrup bliver den fjerde (!) Kongeblå, der bliver indkaldt til U20-landsholdet, og den vigtige udtagelse i Marbella fra i dag, den 1. juni til den 9. juni. Her skal de talentfulde danskere møde hhv. Irland og Argentina.

Det er en uhyre vigtig U20-landsholdssamling i forhold til at det er to træningskampe. Samlingen i Marbella, Spanien, er nemlig den sidste inden holdet bliver til U21-landsholdet, og derfor vil der selvsagt være mange gengangere. En af dem, der kan blive valgt igen er vores kantspiller, Magnus Kaastrup. Han er nemlig lige blevet udtaget, og er allerede nu på vej til Spanien.

Her bliver han en del af den trup, der allerede indeholder tre Lyngby-spillere i form af Magnus Warming, Frederik Winther og Emil Kornvig, og dermed er der hele fire Kongeblå til samlingen.

Selvom det går ud over ferien er ‘Kaas’ ikke ærgerlig:

“Det er vanvittigt fedt at få lov til, at spille endnu mere fodbold for det er det, jeg elsker. Og så endda for Danmark, som altid er fedt at repræsentere. Jeg glæder mig helt vildt, og er både glad og stolt af udtagelsen,” fortæller den 20-årige kantspiller.

Det er første gang, at Magnus Kaastrup er udtaget til U20-landsholdet, men han har repræsenteret alle ungdomsårgange for Danmark. Med hele 34 ungdomslandskampe og 5 mål er det ikke uvant for kantspilleren.

Magnus Kaastrup kom til Lyngby i vinters fra AGF, og har kontrakt til sommeren 2023. Held og Lykke i Marbella!

Kaas præsenteres af Safeway

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products