RUDOLF FORLÆNGER: NETVÆRKET ER VIGTIGT 💙

Rudolf Freelance & Consulting har valgt at forlænge aftalen med Lyngby Boldklub, og Henrik Rudolf har også valgt at fortsætte som profilpartner og til den kommende sæson for Kasper Jørgensen.

“Hvorfor er Rudolf Freelance & Consulting med i et erhvervsnetværk bliver jeg fra tid til anden spurgt; svaret er, at netværk er vigtigt, fordi det dels kan skabe vækst i forretningen, men især fordi jeg som enkeltmandsvirksomhed har brug for den kollegiale og sociale oplevelse, det giver, og ydermere mere så holder det mig skarp på ”elevatortalen”,” fortæller Henrik Rudolf, der fortsætter om valget af Lyngby Boldklub:
“Svaret er egentligt meget ligetil. Lyndby Boldklub udviser og lever et værdisæt, som jeg kan spejle mig i. Der er en fantastisk holdånd, en god omgangstone med masser af plads til humor, og så hjælper alle hinanden med både stort og småt.”

Om Rudolf Freelance & Consulting: 
Rudolf Freelance & Consulting er en enkeltmandsvirksomhed der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, der ønsker en ISO certificering indenfor kvalitet, miljø og/eller arbejdsmiljø. En certificering fortæller omverdenen, at netop din virksomhed opfylder nogle anerkendte krav til enten kvalitetsledelse, miljøledelse og/eller arbejdsmiljøledelse, og at kunder derved kan forvente en top-motiveret virksomhed, der yder der bedste indenfor nævnte områder, og derfor også leverer optimalt.

Mød Rudolf Freelance & Consulting her: www.rudolf-freelance.dk

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products