RUDOLF FORLÆNGER: NETVÆRKET ER VIGTIGT 💙

Rudolf Freelance & Consulting har valgt at forlænge aftalen med Lyngby Boldklub, og Henrik Rudolf har også valgt at fortsætte som profilpartner og til den kommende sæson for Kasper Jørgensen.

“Hvorfor er Rudolf Freelance & Consulting med i et erhvervsnetværk bliver jeg fra tid til anden spurgt; svaret er, at netværk er vigtigt, fordi det dels kan skabe vækst i forretningen, men især fordi jeg som enkeltmandsvirksomhed har brug for den kollegiale og sociale oplevelse, det giver, og ydermere mere så holder det mig skarp på ”elevatortalen”,” fortæller Henrik Rudolf, der fortsætter om valget af Lyngby Boldklub:
“Svaret er egentligt meget ligetil. Lyndby Boldklub udviser og lever et værdisæt, som jeg kan spejle mig i. Der er en fantastisk holdånd, en god omgangstone med masser af plads til humor, og så hjælper alle hinanden med både stort og småt.”

Om Rudolf Freelance & Consulting: 
Rudolf Freelance & Consulting er en enkeltmandsvirksomhed der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, der ønsker en ISO certificering indenfor kvalitet, miljø og/eller arbejdsmiljø. En certificering fortæller omverdenen, at netop din virksomhed opfylder nogle anerkendte krav til enten kvalitetsledelse, miljøledelse og/eller arbejdsmiljøledelse, og at kunder derved kan forvente en top-motiveret virksomhed, der yder der bedste indenfor nævnte områder, og derfor også leverer optimalt.

Mød Rudolf Freelance & Consulting her: www.rudolf-freelance.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy