Emil Kornvig på U20-landsholdet

I dag stod det klart, at Emil Kornvig kan følges med de to andre Kongeblå talenter, Frederik Winther og Magnus Warming, til U20-landsholdssamlingen i Marbella. Emil Kornvig har været inde i en fornem udvikling, hvor hans energi og arbejdsiver har overrasket mange Superliga-seere og -hold! 

Emil Kornvig er i dag blevet udtaget til den vigtige U20-landsholdsudtagelse forud for den årgang, der næste år bliver U21-landsholdet. Dermed vil der med al sandsynlighed være mange gengangere til næste års U20-landshold.

Også Emil Kornvig selv er stolt af, at skulle repræsentere Danmark igen:

“Jeg har aldrig været så glad for ikke, at skulle på ferie alligevel. Jeg glæder mig rigtigt meget til at repræsentere Danmark igen. Jeg synes, at jeg har været inde i en fed udvikling under Carit, og det her er endnu et skridt i den rigtige retning!”

U20-landsholdet samles fra 1.-9. juni, hvor Danmark først møder Irland den 5. juni og derefter Argentina den 8. juni.

Emil Kornvig har spillet tre U17-landskampe, og har i 2021 været en del af alle Lyngbys Superligakampe, undtagen kampen mod Horsens, hvor han var ude med karantæne. Størstedelen har han startet inde i.

Kornvig forlængede i starten af året sin aftale med Lyngby, så den løber til sommeren 2024.

Han præsenteres af HB Catering!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop