Emil Kornvig på U20-landsholdet

I dag stod det klart, at Emil Kornvig kan følges med de to andre Kongeblå talenter, Frederik Winther og Magnus Warming, til U20-landsholdssamlingen i Marbella. Emil Kornvig har været inde i en fornem udvikling, hvor hans energi og arbejdsiver har overrasket mange Superliga-seere og -hold! 

Emil Kornvig er i dag blevet udtaget til den vigtige U20-landsholdsudtagelse forud for den årgang, der næste år bliver U21-landsholdet. Dermed vil der med al sandsynlighed være mange gengangere til næste års U20-landshold.

Også Emil Kornvig selv er stolt af, at skulle repræsentere Danmark igen:

“Jeg har aldrig været så glad for ikke, at skulle på ferie alligevel. Jeg glæder mig rigtigt meget til at repræsentere Danmark igen. Jeg synes, at jeg har været inde i en fed udvikling under Carit, og det her er endnu et skridt i den rigtige retning!”

U20-landsholdet samles fra 1.-9. juni, hvor Danmark først møder Irland den 5. juni og derefter Argentina den 8. juni.

Emil Kornvig har spillet tre U17-landskampe, og har i 2021 været en del af alle Lyngbys Superligakampe, undtagen kampen mod Horsens, hvor han var ude med karantæne. Størstedelen har han startet inde i.

Kornvig forlængede i starten af året sin aftale med Lyngby, så den løber til sommeren 2024.

Han præsenteres af HB Catering!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products