Emil Kornvig på U20-landsholdet

I dag stod det klart, at Emil Kornvig kan følges med de to andre Kongeblå talenter, Frederik Winther og Magnus Warming, til U20-landsholdssamlingen i Marbella. Emil Kornvig har været inde i en fornem udvikling, hvor hans energi og arbejdsiver har overrasket mange Superliga-seere og -hold! 

Emil Kornvig er i dag blevet udtaget til den vigtige U20-landsholdsudtagelse forud for den årgang, der næste år bliver U21-landsholdet. Dermed vil der med al sandsynlighed være mange gengangere til næste års U20-landshold.

Også Emil Kornvig selv er stolt af, at skulle repræsentere Danmark igen:

“Jeg har aldrig været så glad for ikke, at skulle på ferie alligevel. Jeg glæder mig rigtigt meget til at repræsentere Danmark igen. Jeg synes, at jeg har været inde i en fed udvikling under Carit, og det her er endnu et skridt i den rigtige retning!”

U20-landsholdet samles fra 1.-9. juni, hvor Danmark først møder Irland den 5. juni og derefter Argentina den 8. juni.

Emil Kornvig har spillet tre U17-landskampe, og har i 2021 været en del af alle Lyngbys Superligakampe, undtagen kampen mod Horsens, hvor han var ude med karantæne. Størstedelen har han startet inde i.

Kornvig forlængede i starten af året sin aftale med Lyngby, så den løber til sommeren 2024.

Han præsenteres af HB Catering!

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy