DANI-FIX FORLÆNGER 🧼🧹

Den lokale virksomhed, Dani-fix, har valgt at forlænge engagementet i Lyngby Boldklub, og Daniel Fredensborg fortæller herunder hvorfor.

“Jeg kommer stort set til alle Lyngby Boldklubs hjemmekampe og nyder sammenholdet, der er i klubben, netværket og pĂĄ stadion. Jeg er især imponeret over den gode støtte til hinanden, jeg oplever i erhvervsnetværket blandt sponsorerne, og jeg følger samtidig begejstret udviklingen i klubben pĂĄ sidelinjen som partner i klubbens netværk,” fortæller han og fortsætter:
“Jeg deltager sĂĄ vidt muligt i alt, hvad der har med klubben at gøre, bĂĄde morgen netværksmøder, kampe og andre arrangementer. Og det er en fornøjelse at være en del af et spændende, givende og professionelt netværk, hvor jeg igen og igen oplever, at vi som partnere i netværket er der for hinanden, og at man altid kan fĂĄ rĂĄd og vejledning pĂĄ andre omrĂĄder end lige mit eget erhverv.”

Foran Dani-fix og Lyngby Boldklub venter nu et år i første division, men det får ikke betydning for engagementet.
“Jeg glæder mig meget til at støtte op om klubben det kommende ĂĄr og til at møde flere nye bekendtskaber i netværket. Jeg har modtaget flere kunder direkte fra klubben i det ĂĄr, jeg har været med, og de kunder har sĂĄ genereret min virksomhed yderligere kunder. SĂĄ hvis de alle skal tælles med, vil jeg skyde pĂĄ, det er mellem 12-15 nye kunder. Jeg er dybt taknemmelig for at være en del af et solidt erhvervsnetværk, der samarbejder pĂĄ kryds og tværs, og dermed skaber vækst for hinanden i vores individuelle virksomheder via skønne henvisninger, og det forventer jeg, udvikler sig yderligere det kommende ĂĄr. Jeg vil gøre mit bedste til at bidrage endnu mere til netværket i det kommende ĂĄr, sĂĄ den gode udvikling kan fortsætte, og netværket kan udvikle sig endnu mere.”

Mød Dani-fix her.

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier