DANI-FIX FORLÆNGER 🧼🧹

Den lokale virksomhed, Dani-fix, har valgt at forlĂŚnge engagementet i Lyngby Boldklub, og Daniel Fredensborg fortĂŚller herunder hvorfor.

“Jeg kommer stort set til alle Lyngby Boldklubs hjemmekampe og nyder sammenholdet, der er i klubben, netvĂŚrket og pĂĽ stadion. Jeg er isĂŚr imponeret over den gode støtte til hinanden, jeg oplever i erhvervsnetvĂŚrket blandt sponsorerne, og jeg følger samtidig begejstret udviklingen i klubben pĂĽ sidelinjen som partner i klubbens netvĂŚrk,” fortĂŚller han og fortsĂŚtter:
“Jeg deltager sĂĽ vidt muligt i alt, hvad der har med klubben at gøre, bĂĽde morgen netvĂŚrksmøder, kampe og andre arrangementer. Og det er en fornøjelse at vĂŚre en del af et spĂŚndende, givende og professionelt netvĂŚrk, hvor jeg igen og igen oplever, at vi som partnere i netvĂŚrket er der for hinanden, og at man altid kan fĂĽ rĂĽd og vejledning pĂĽ andre omrĂĽder end lige mit eget erhverv.”

Foran Dani-fix og Lyngby Boldklub venter nu et ür i første division, men det für ikke betydning for engagementet.
“Jeg glĂŚder mig meget til at støtte op om klubben det kommende ĂĽr og til at møde flere nye bekendtskaber i netvĂŚrket. Jeg har modtaget flere kunder direkte fra klubben i det ĂĽr, jeg har vĂŚret med, og de kunder har sĂĽ genereret min virksomhed yderligere kunder. SĂĽ hvis de alle skal tĂŚlles med, vil jeg skyde pĂĽ, det er mellem 12-15 nye kunder. Jeg er dybt taknemmelig for at vĂŚre en del af et solidt erhvervsnetvĂŚrk, der samarbejder pĂĽ kryds og tvĂŚrs, og dermed skaber vĂŚkst for hinanden i vores individuelle virksomheder via skønne henvisninger, og det forventer jeg, udvikler sig yderligere det kommende ĂĽr. Jeg vil gøre mit bedste til at bidrage endnu mere til netvĂŚrket i det kommende ĂĽr, sĂĽ den gode udvikling kan fortsĂŚtte, og netvĂŚrket kan udvikle sig endnu mere.”

Mød Dani-fix her.

Del pĂĽ facebook
Facebook
Del pĂĽ twitter
Twitter
Del pĂĽ linkedin
LinkedIn
Del pĂĽ email
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products