Årets spiller: Mathias Hebo

Som led i sæsonafslutningen kårer trænerstaben og spillerne i førsteholdstruppen tre Lyngby-spillere, der hver især har skilt sig ud i hver deres respektive kategori; Årets spiller, årets unge spiller og årets værdispiller. Sidst men absolut ikke mindst skal vi kåret årets spiller, og der kunne man ikke komme udenom Mathias Hebo.

Mathias Hebo har haft en rigtigt god sæson, som sluttede som anfører i de sidste tre kampe og holdets topscorer med hele 7 mål. Faktisk havde han scoret præcis nul mål i slutningen af februar, men derefter kom de også på samlebånd.

Og Mathias Hebo har været en vigtig spiller for De Kongeblå i denne sæson. Lyngbys nummer 8 har været i rigtigt god form, siger Carit Falch:

“Hebo er speciel, for jeg har kendt ham siden han spillede i Hvidovre som lille. En frisk dreng med kæmpe fighterevner og en vilje til at lære og blive bedre. Den har han taget med ind i denne sæson, for han har virkeligt udviklet sig, og det på grund af sin fight og ofrelse for holdet,” fortæller cheftræneren, og forklarer:

“Han har udviklet sig meget. Især evnen til at have indflydelse på alle dele af banen, og det har udmundet sig i, at han meget imponerende er blevet vores Superliga-topscorer som midtbanespiller.”

Med Hebos 7 Superliga-mål bliver han sæsonens topscorer. Hebo er 25 år og har kontrakt med Lyngby indtil sommeren 2023.

Husk at følg med i morgen og overmorgen, hvor “Årets værdispiller” og “Årets unge spiller” bliver kåret.

Hebos profilpartner er Onboarding 2 Denmark.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products