SAMMEN FÅ KLUBBEN TILBAGE I SUPERLIGAEN 💙

Lokal Bolig Lyngby Virum er endnu en af de trofaste partnere, der har valgt at forlĂŚnge deres aftale med Lyngby Boldklub.

Indehaver Jesper Strøm fortÌller om forlÌngelsen:

“Vi synes, det fortsat er super vigtigt at støtte op omkring klubben, uanset hvor vi befinder os i eller udenfor Superligaen, og for os som lokal erhvervsdrivende er det ogsĂĽ vigtigt at sende et signal om, at vi bakker op om byens hold og stĂĽr sammen,” siger han og fortsĂŚtter:

“Det er super fedt at komme pĂĽ stadion, men ogsĂĽ erhvervsnetvĂŚrket, hvor vi meget gerne vil bridrage med det, vi kan til andres forretninger og ligesĂĽ selv fĂĽ en god og konstruktiv sparring fra de andre,” siger han og slutter:

“Vores forventninger til partnerskabet er klart, at vi vil fĂĽ endnu tĂŚttere lokale relationer, og vi i flok kan vĂŚre med til at fĂĽ klubben tilbage i Superligaen med den fortsatte opbakning, ligesom vi fortsat kan udvikle vores netvĂŚrk til gavn for bĂĽde andres og vores egen forretning.”

Mød Lokalbolig pü: https://www.lokalboliglyngby.dk/

#SammenforLyngby #LBMorgenNetvĂŚrket