SAMMEN F√Ö KLUBBEN TILBAGE I SUPERLIGAEN ūüíô

Lokal Bolig Lyngby Virum er endnu en af de trofaste partnere, der har valgt at forlænge deres aftale med Lyngby Boldklub.

Indehaver Jesper Str√łm fort√¶ller om forl√¶ngelsen:

“Vi synes, det fortsat er super vigtigt at st√łtte op omkring klubben, uanset hvor vi befinder os i eller udenfor Superligaen, og for os som lokal erhvervsdrivende er det ogs√• vigtigt at sende et signal om, at vi bakker op om byens hold og st√•r sammen,” siger han og forts√¶tter:

“Det er super fedt at komme p√• stadion, men ogs√• erhvervsnetv√¶rket, hvor vi meget gerne vil bridrage med det, vi kan til andres forretninger og liges√• selv f√• en god og konstruktiv sparring fra de andre,” siger han og slutter:

“Vores forventninger til partnerskabet er klart, at vi vil f√• endnu t√¶ttere lokale relationer, og vi i flok kan v√¶re med til at f√• klubben tilbage i Superligaen med den fortsatte opbakning, ligesom vi fortsat kan udvikle vores netv√¶rk til gavn for b√•de andres og vores egen forretning.”

M√łd Lokalbolig p√•: https://www.lokalboliglyngby.dk/

#SammenforLyngby #LBMorgenNetværket

Nissan har netop f√•et et st√¶rk begr√¶nset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Pr√łv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din pr√łvetur – s√• f√•r du ogs√• 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.