SAMMEN FÅ KLUBBEN TILBAGE I SUPERLIGAEN 💙

Lokal Bolig Lyngby Virum er endnu en af de trofaste partnere, der har valgt at forlĂŚnge deres aftale med Lyngby Boldklub.

Indehaver Jesper Strøm fortÌller om forlÌngelsen:

“Vi synes, det fortsat er super vigtigt at støtte op omkring klubben, uanset hvor vi befinder os i eller udenfor Superligaen, og for os som lokal erhvervsdrivende er det ogsĂĽ vigtigt at sende et signal om, at vi bakker op om byens hold og stĂĽr sammen,” siger han og fortsĂŚtter:

“Det er super fedt at komme pĂĽ stadion, men ogsĂĽ erhvervsnetvĂŚrket, hvor vi meget gerne vil bridrage med det, vi kan til andres forretninger og ligesĂĽ selv fĂĽ en god og konstruktiv sparring fra de andre,” siger han og slutter:

“Vores forventninger til partnerskabet er klart, at vi vil fĂĽ endnu tĂŚttere lokale relationer, og vi i flok kan vĂŚre med til at fĂĽ klubben tilbage i Superligaen med den fortsatte opbakning, ligesom vi fortsat kan udvikle vores netvĂŚrk til gavn for bĂĽde andres og vores egen forretning.”

Mød Lokalbolig pü: https://www.lokalboliglyngby.dk/

#SammenforLyngby #LBMorgenNetvĂŚrket

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt pü Lyngby Stadion, nür de danske mestre fra FC København tager de fü kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, sü herunder følger praktisk info, sü vi alle für en god aften.

LĂŚs mere Âť

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products