Målscorer Winther: Jeg glæder mig til forhåbentligt at komme tilbage igen

Frederik Winther

Vi fangede målscorer Frederik Winther, der i dag spillede sin sidste kamp for Lyngby. Dog håber han på, forhåbentligt at kunne komme tilbage igen, og foran ham venter mange spændende udfordringer i Tyskland. Vi hepper og kigger med på sidelinjen – god vind, Winther!

Winthers profilpartner er Homemate, og du kan se hele interviewet her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products