Optakt & trup: Turen går til Vejle i sæsonens sidste opgør

Modstander: Vejle Boldklub
Spillested: Vejle Stadion
Kampstart: Kl. 14:00 – D. 24/5, 2021
TV: Eurosport2

Efter en lang sæson slutter De Kongeblå imorgen af på udebane mod Vejle Boldklub, når 20/21-sæsonens sidste runde afvikles. Her venter et opgør som får betydning for holdets placering som nummer 11. eller 12. i tabellen, samt sidste chance for at vise de kongeblå farver frem i landets bedste række inden det hedder 1. Division efter sommerpausen. Vi håber mange Lyngby-fans vil se med hjemmefra, hvor kampen vises kl. 14:00 på Eurosport 2.

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE TRØJE
3. TRØJEN KØBES HER!

Truppen til kampen:
28. Frederik Schram
40. Tobias Juul
2. Kasper Enghardt
4. Svenn Crone
5. Jens Martin Gammelby
6. Frederik Winther
8. Mathias Hebo
9. Lasse Fosgaard
10. Rasmus Thellufsen
11. Magnus Kaastrup
13. Casper Dani Winther
16. Christian Greko Jakobsen
18. Kevin Tshiembe
19. Magnus Warming
20. Kasper Jørgensen
25. Emil Kornvig
29. Victor Torp
U19: Lucas Hey
U19: Thor Høholt

Rundens modstander: Vejle Boldklub
Mandagens modstander Vejle har efter oprykningen til 3F-Superligaen, formået at sætte en god sæson sammen hvor holdet sikrede sig overlevelse. Dermed har klubben ikke meget på spil i den sidste kamp, hvor der kun er en placering at spille om på nuværende tidspunkt. Allan Souza har i dette forår været holdets helt store profil, og har en stor andel holdets overlevelse denne sæson.

BLIV KLAR TIL JUBILÆUMSÅRET
FIND DIT KONGEBLÅ-MERCHANDISE HER!

 

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products