NY yngste Superliga-spiller i Lyngby Boldklubs 100-årige historie: Lauge Sandgrav

Lauge Sandgrav er 16 år, 8 måneder og 4 dage, og han er netop kommet på banen i Lyngbys hjemmekamp mod OB. Dermed slår han Gustav Mortensens rekord, der kom ind tidligere i kampen.

At Lauge Sandgrav bliver den yngste Lyngby-debutant nogensinde har i lang tid ligget i kortene. Lauge var nemlig med på bænken både mod FC Nordsjælland og Vejle i denne sæson, og det på baggrund af gode præstationer over længere tid, fortæller Carit Falch:

”Lauge har som U17-spiller allerede taget skridtet op på U19-holdet hvor han har præsteret rigtig godt på midtbanen – ligesom han har præsteret godt med reserveholdet, og når han regelmæssigt træner med 1.holdet,” fortæller han og fortsætter:

”Lauge er en kreativ spiller med stor X factor i hans evne til at læse spillet og gøre det uventede, og så er han god i afslutningsspillet. Lauge har et kæmpe talent som, hvis han sætter tingene rigtig sammen mentalt og fysisk, og tager de rigtige skridt i sin udvikling, kan det bringe ham op på øverste hylde,” afslutter cheftræneren inden kampen.

Lauge Sandgrav har spillet to seniorkampe for Lyngby – og er nu både den yngste spiller i vores 100-årige historie – både i Pokalturneringen og i Superligaen. Lauge Sandgrav har kontrakt med Lyngby indtil 31. december 2023.

Her kan I se videoen af Lauges debut i Pokalturneringen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products