Geertsen vinder årets pokalmål!

Det kommer ikke som den store overraskelse, men Nicolai Geertsen har i dag officielt vundet årets pokalmål! Dobbeltsakset i 9-0-sejren over Slagelse B&I gik viralt, og er blevet set mere end 500.000.000 gange, og nu også kåret til årets flotteste pokalscoring.

Selvom Nicolai Geertsen ikke spiller i Lyngby mere, er det en spiller klubben sent vil glemme. Men også klubben ligger dybt i titelmodtageren:

SE OVERRÆKKELSEN HER I PAUSEN AF POKALFINALEN

“Jeg er stolt af målet, men for mig var det rigtigt stort at rykke op med Lyngby,” siger Geertsen til DR i halvlegen af pokalfinalen.

Kæmpe stort tillykke til Nicolai Geertsen med den fortjent hædring!

Geertsen præsenteres af Det Bitre Hjørne, som han også har fået et livslang medlemskab til Lyngby-gruppen.

(gen)se målet her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

“AGF er bare gode defensivt – men vi skabte nok til point”

Freyr Alexandersson er rigtig træt af, at vi igen gik fra banen uden tre point – trods en god præstation. Efter pausen dræbte AGF kampen, og alligevel skabte vi nok til at få et point med hjem. Nu har vi muligheden for at rejse os på fredag på hjemmebane mod FCK, hvor der forventes udsolgt. Og sådan en aften kan alt ske, forklarer cheftræneren.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products