Adam Sørensen træner fuldt med igen

Den 20-årige Lyngby-back, Adam Sørensen, har været ude med en korsbåndsskade i næsten et år – og sidst han spillede foran Lyngby-fansene var før corona. Han har været igennem et langt og sejt genoptræningsforløb, men nu er han endelig klar til at træne fuldt med holdet igen – og håber på snart at være tilbage på kampbanen.

Trods Adam Sørensen kun er 20 år gammel, har han allerede prøvet noget, som mange erfarne spillere ikke har. Han har nemlig været ude i et år med en knæskade under corona, og det har været hårdt mentalt:

“Selvfølgelig har det været hårdt mentalt, at være uden det jeg elsker i så lang tid. Dog har jeg opholdt motivationen med at jeg kan komme tilbage og spille fodbold foran Lyngby-fansene. Jeg glæder mig utroligt meget til at trække den kongeblå trøje over hovedet,” siger han, og fortsætter:

“Det bliver nok desværre ikke i denne sæson, da man ikke vil satse noget, når jeg er så ung. Jeg glæder mig utroligt meget til næste sæson starter!”.

Adam Sørensen har kontrakt med Lyngby til sommeren 2022

Adam Sørensens profilpartner er Det Bitre Hjørne!

Se videoen med Adam Sørensen her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products