FIFA: Alt på spil i de sidste kampe

De næste tre dage afgøres det, hvem der skal spille i sæson 6 FINALS den 1. juni, og kl. 19.30 møder vi Brøndby i jagten på vigtige point til tabellen, hvor Lyngbys unge FIFA-hold pt. ligger nummer 5, bare to point efter Brøndby og en direkte plads i FINALS.
“Vi skal møde et stærkt spillende Brøndby-hold, som vi har to point op til. Vi stoler meget på egne evner, og drengene vil med sikkerhed give dem kamp til stregen, og det bliver spændende at se, hvem der ender med de tre point,” siger træner Jeppe Ibsen, der fortsætter:
“Vi møder Brøndby, Vejle og AC Horsens i de sidste 3 grundspilskampe, og de tre kampe bliver altafgørende for, om vi kommer i top4, eller om vi skal ud og spille en ekstra play off kamp for at være med, men det tænker vi ikke så meget på lige nu. Vi tager en kamp af gangen, og vi vil gøre alt for at nappe tre point mod alle tre modstandere, og så må vi se, om det er nok.”

Til aftenens kamp sender vi Frederik “Freddy” Olsen og Folmer Bjerre i spil. Se med på TV3Max og Viaplay.

Kommende kampe:
10. maj 19.30 LBK – Brøndby | TV3 Max & Viaplay
11. maj 20.45 LBK – VB | TV3 Sport & Viaplay
11. maj 22.00 ACH – LBK | Afventer
12. maj – PLAY OFF

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products