ENDNU EN NY LOKAL SAMARBEJDSPARTNER 💙👏

Roda Vinduer Aps tilslutter sig nu ogsü det stÌrke netvÌrk bag Lyngby Boldklub, og salgschef Martin Perthu-Johansen fortÌller om valget af at støtte Lyngby Boldklub:
“Vi valgte at støtte Lyngby Boldklub, fordi I ligesom os er den lille frĂŚkke underdog, der kĂŚmper mod de store, og derudover ligger I godt i forhold til, hvor de fleste af vores elementer sĂŚlges. Vi hĂĽber, at vi i form af vores støtte kan blive en del af netvĂŚrket omkring Lyngby Boldklub og styrke vores i forvejen stĂŚrke brand,” fortĂŚller han og slutter:
“Lyngby boldklub samler lokalsamfundet i og omkring Lyngby, og der er en dejlig positiv stemning omkring klubben.”

Roda Vinduer et vinduesfirma, der gerne vil yde en høj service, samt en god kvalitet, og kan efter eget udsagn levere det meste indenfor trÌ og trÌ/alu.

Mød Roda Vinduer her.

Se et par af deres løsninger herunder.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin
Del pĂĽ email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products