Nederlag i Aalborg

Modstander: AaB
Spillested: Aalborg Portland Park
Tid & dato: Kl. 18:05 onsdag d. 30 april

Fredag aften stod på et vigtigt opgør i 3F-Superligaen, hvor De Kongeblå skulle en tur til Aalborg til kamp mod AaB med kampstart kl. 18:05. Her ventede et svært opgør mod et veloplagt AaB-hold, hvor Lyngby-mandskabet til trods for bedre offensivt spil i anden halvleg havde problemer med at få puttet bolden i AaB-målet samt forsvare eget net.

Næste opgave for De Kongeblå er hjemme mod AC Horsens, som gæster Lyngby Stadion søndag d. 9 maj!

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Svær første halvleg for De Kongeblå
Værterne fra Aalborg kom bedst fra start i aftenens opgør, hvor holdet med gode kombinationer voldte store problemer for Lyngby-holdet. Her kom AaB i front efter 11′ minutter efter et eminent lob fra anfører Lucas Andersen til 1-0, hvor Tom Van Wert kun få minutter efter var tæt på at øge føringen yderligere. Dermed en svær start for De Kongeblå, som kom bedre med i kampen efter det første kvarter, men havde generelt svær ved at skabe chancer i en halvleg som AaB dominerede. Rasmus Thellufsen havde halvvejs igennem en godt forsøg fra kanten af feltet, som desværre gik en meter over Jacob Rinnes AaB-mål. Henimod halvlegens afslutning øgede en velspillende Tom Van Wert hjemmeholdetsføring til 2-0.

God offensiv Lyngby-fodbold i 
Efter en tiltrængt pause kom Lyngby-holdet godt fra start i anden halvleg, hvor det offensive spil kom igang blandt andet med indskiftningen af Emil Nielsen. Først var Mathias Hebo tæt på med et forsøg fra kanten af feltet, efterfulgt af et par gode aktioner af offensivspilleren Magnus Warming. Dermed en positiv start efter en hård første halvleg, hvor AaB frem til det 65′ minut blev holdt fra chancer i anden halvleg. Desværre for Lyngby-holdet blev det gode spil ikke omsat til store målchancer, til trods for overtaget. Emil Nielsen blev med 10′ minutter tilbage af opgøret sendt i dybden, hvor den hurtige angriber fandt Magnus Kaastrup der desværre måtte se sit forsøg reddet af en velspillende Jacob Rinne. Dermed endte opgøret 4-0 til AaB, efter to Tim Prica-mål henimod kampens afslutning.

Bliv forårsklar i Lyngby Shoppen
FIND DIT MERCHANDISE HER!

AaB 4-0 Lyngby Boldklub
1-0, Lucas Andersen, AaB // 11′
2-0, Tom Van Weert, AaB // 44′
3-0, Tim Prica, AaB // 80′
4-0, Tim Prica // 88′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Kasper Jørgensen, Kevin Tshiembe, Kasper Enghardt, Lasse Fosgaard – Mathias Hebo, Emil Kornvig, Rasmus Thellufsen – Jens Martin Gammelby, Victor Torp, Magnus Warming

Bænken:
Tobias Juul, Svenn Crone, Frederik Winther, Magnus Kaastrup, Casper Dani Winther, Justin Shaibu & Pascal Gregor

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products