HOPE WINE AND DESIGN BLIVER SAMARBEJDSPARTNER 👗🍷🌸

PĂĽ Kulsviervej ligger livsstilsbutikken Hope Wine and Design, og de er nu ogsĂĽ blevet en del af erhvervsnetvĂŚrket bag Lyngby Boldklub.

James Franklin Joshua Engelstjerne fortÌller:

“Vi har primĂŚrt valgt at blive en del af netvĂŚrket omkring Lyngby Boldklub, fordi vi selv er en del af lokalomrĂĽdet og gerne vil eksponeres sammen med klubben. Vi oplever ogsĂĽ et stort arbejde fra klubbens side med at sikre synlighed,” siger han og fortsĂŚtter:

“Vi satser pĂĽ, at samarbejdet giver en større viden om os som virksomhed og som en trofast støtte til lokalsamfundet og vores lokale fodboldklub,” siger han og slutter:

“Vi tilbyder blandt andet unikke tøjvarer, der er hentet udenfor landets grĂŚnser og i et begrĂŚnset antal, der ikke kan fĂĽs andre steder, sĂĽ der er masser af grunde til at komme forbi.”

Mød Hope Wine and Design pü Kulsviervej 76, 2800 Kgs. Lyngby eller her: https://hopewineanddesign.dk/

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter