HOPE WINE AND DESIGN BLIVER SAMARBEJDSPARTNER 👗🍷🌸

PĂĽ Kulsviervej ligger livsstilsbutikken Hope Wine and Design, og de er nu ogsĂĽ blevet en del af erhvervsnetvĂŚrket bag Lyngby Boldklub.

James Franklin Joshua Engelstjerne fortÌller:

“Vi har primĂŚrt valgt at blive en del af netvĂŚrket omkring Lyngby Boldklub, fordi vi selv er en del af lokalomrĂĽdet og gerne vil eksponeres sammen med klubben. Vi oplever ogsĂĽ et stort arbejde fra klubbens side med at sikre synlighed,” siger han og fortsĂŚtter:

“Vi satser pĂĽ, at samarbejdet giver en større viden om os som virksomhed og som en trofast støtte til lokalsamfundet og vores lokale fodboldklub,” siger han og slutter:

“Vi tilbyder blandt andet unikke tøjvarer, der er hentet udenfor landets grĂŚnser og i et begrĂŚnset antal, der ikke kan fĂĽs andre steder, sĂĽ der er masser af grunde til at komme forbi.”

Mød Hope Wine and Design pü Kulsviervej 76, 2800 Kgs. Lyngby eller her: https://hopewineanddesign.dk/

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products