EN VIGTIG PRIORITERING

“Når en lille forretning som min Manuvision Kropsterapi under total nedlukning vælger at prioritere at forlænge mit partnerskab med Lyngby Boldklub, så fortæller det, hvor værdifuldt det er at være en del af det stærke netværk med gode mennesker, der vil hinanden det bedste,” fortæller Pernille Ovesen, der fortsætter:
“Jeg tror, at vi bliver stærkere sammen. At 1 + 1 giver mere end 2, når vi støtter, hjælper og udveksler med hinanden. Og jeg tror på, at et netværk, der går på tværs af brancher, er et rum for gensidig inspiration. Jeg gør mig erfaringer i min virksomhed, som andre kan inspireres af. Og andre har erfaringer, som jeg kan blive inspireret af,” siger hun og slutter:
“Vi kan alle noget forskelligt, og når man puljer det, sker der noget, som er større og bedre end det, som man kan skabe alene. Og det er meget sjovere at fejre successer sammen.”

Mød Pernille på: https://bodypeak.dk/

#SammenforLyngby #Netværk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy