EN VIGTIG PRIORITERING

“Når en lille forretning som min Manuvision Kropsterapi under total nedlukning vælger at prioritere at forlænge mit partnerskab med Lyngby Boldklub, så fortæller det, hvor værdifuldt det er at være en del af det stærke netværk med gode mennesker, der vil hinanden det bedste,” fortæller Pernille Ovesen, der fortsætter:
“Jeg tror, at vi bliver stærkere sammen. At 1 + 1 giver mere end 2, når vi støtter, hjælper og udveksler med hinanden. Og jeg tror på, at et netværk, der går på tværs af brancher, er et rum for gensidig inspiration. Jeg gør mig erfaringer i min virksomhed, som andre kan inspireres af. Og andre har erfaringer, som jeg kan blive inspireret af,” siger hun og slutter:
“Vi kan alle noget forskelligt, og når man puljer det, sker der noget, som er større og bedre end det, som man kan skabe alene. Og det er meget sjovere at fejre successer sammen.”

Mød Pernille på: https://bodypeak.dk/

#SammenforLyngby #Netværk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products