Carit Falch: Sur/sød-følelse

På trods af et 1-0-nederlag til SønderjyskE, sidder Carit Falch tilbage med en sur/sød-følelse, fordi han føler at på trods af udvisningen til Marcel Rømer at vi var det bedste hold. Apropos udvisningen, giver Falch også sit besyv på den så hør det tre minutter lange interview her:

Carit Falch præsenteres af Beierholm.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products