Bagsværd Boldklub fornyer samarbejdet i ‘Det Blå Fodboldnetværk’

Lyngby Boldklub og Bagsværd Boldklub underskrev den 9. april en ny samarbejdsaftale. Hensigten med den nye aftale er at styrke samarbejdet mellem to af lokalområdets store fodboldklubber og dermed forstærke udviklingen af det lokale fodboldmiljø. Aftalen betyder bl.a., at trænere fra Bagsværd Boldklub har adgang til den know-how, der findes i Lyngby Boldklubs Talentafdeling. Bagsværd Boldklub er en del af ”Det Blå Fodboldnetværk”, der danner rammen om en række lokale og nordsjællandske fodboldklubbers samarbejde med Lyngby Boldklub.

LÆR MERE OMKRING DET BLÅ FODBOLDNETVÆRK
SE KLUBBERNE OG TILBUDDENE HER!

Lederen af Det Blå Fodboldnetværk, Jacob Kaarsbo, udtaler:

”Bagsværd Boldklub er en stor og vigtig klub i vores nærområde. Den nye ledelse vil fortsætte udviklingen i klubben på grundlag af sunde værdier og normer, som Lyngby Boldklub også tror på. Klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling og et enormt potentiale. Vi tror på, at samarbejdet mellem vores klubber vil komme børn og unge til gode i lokalområdet”.

Også formand for Bagsværd Boldklub, Claus Møller, er begejstret for aftalen:

”Vi er glade for at kunne drage nytte af Lyngby Boldklubs know-how inden for fodbold. Vi lægger vægt på den geografiske nærhed mellem vores to klubber, og de visioner Lyngby Boldklub har for at udvikle det lokale fodboldmiljø. Vi er i begge klubber enige om de værdier og holdninger, vi lægger til grund for udviklingen af fodboldmiljøerne, og derfor er det naturligt for os at samarbejde tæt”.

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE TRØJE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products