Flot Lyngby-kamp da AaB stjal point

Modstander: AaB
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 19:00 mandag d. 12 april

Mandag aften ventede endnu et vigtigt opgør for Lyngby-holdet, i jagten på overlevelse i 3F-Superligaen. Her gæstede AaB Lyngby Stadion til kampstart kl. 19:00, hvor opgøret bød på masser af god offensiv fodbold fra De Kongeblå og fire mål i underholdende anden halvleg.

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Lyngby dominerede i chancerig første halvleg
Halvlegen startede med De Kongeblå på bolden, som allerede fra første minut tog initiativet i opgøret. Kampens første chance tilfaldt den hurtige angriber Emil Nielsen som måtte se sit forsøg gå over mål, i en indledning hvor Lyngby-holdet styrede kampen og næste allerede tilfaldt Emil igen efter 12′ minutter på et godt oplæg fra Emil Kornvig. Carit Falchs tropper fortsatte i samme tempo, hvor Kornvig få minutter efter selv fik afsluttet og måtte se endnu en god Rinne-redning være i vejen for en føring.

Halvvejs gennem halvlegen havde der stået Lyngby alt de første 22 minutter, hvor Emil Nielsen var i spil humør og fik testet AaB-keeperen igen. Kevin Tshiembe ville også være med i det offensive, efter ikke at have det store at lave defensivt hvor den talentfulde-stopper tog turen og fik testet målmanden i AaB-målet. Gammelby ville også være med og fik afsluttet en god Lyngby-kontra sat op af Svenn Crone. Opgøret bød generelt på masser af afslutninger fra Lyngby-holdet, hvor Nielsen igen måtte se sit forsøg reddet denne gang af overliggeren. Med få minutter til pause kom AaB bedre med i kampen, hvor holdet havde et forsøg på træværket inden de to hold kunne gå til pause.

Målrig anden halvleg med Nielsen & Warming på tavlen
Gæsterne fra AaB kom bedst ud fra pausen, hvor holdet vågnede op efter at være blevet kørt ud af banen de første 45′ minutter. Thomas Mikkelsen måtte redde De Kongeblå efter 54′ minutter, hvor AaB scorede til 0-1 på det efterfølgende hjørnespark. Dermed var Lyngby-holdet tvunget frem, hvor indskiftede Magnus Warming kunne bringe balance i regnskabet efter 63′ minutter hvor den hurtige offensivspiller kom igennem og afsluttede sikkert til 1-1. Kort efter kunne Lyngby-holdet tage føringen, da Emil Nielsen afsluttede et flot Lyngby-angreb og score til 2-1!

Med 20′ minutter igen fortsatte Lyngby-holdet presset på AaB, hvor indskiftede Frederik Gytkjær gjorde en god figur i Lyngby-angrebet med flere gode muligheder og oplæg til medspillere. I kampens overtid fik AaB’s Iver Fossum udlignet til 2-2 på et frispark, som blev kampens sidste aktion.

Bliv forårsklar i Lyngby Shoppen
FIND DIT MERCHANDISE HER!

Lyngby Boldklub 2-2 AaB
0-1, Mathias Ross, AaB // 55′
1-1, Magnus Warming, LBK // 63′
2-1, Emil Nielsen, LBK // 66′
2-2, Iver Fossum, AaB // 95′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Svenn Crone, Kasper Enghardt, Kevin Tshiembe, Kasper Jørgensen – Marcel Rømer, Emil Kornvig, Mathias Hebo – Emil Nielsen, Victor Torp, Jens Martin Gammelby

Bænken:
Frederik Schram, Frederik Winther, Lasse Fosgaard, Magnus Kaastrup, Christian Greko Jakobsen, Magnus Warming & Frederik Gytkjær

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products