GRAND GLARMESTER HAR LYNGBY-BLOD I ÅRERNE 💙

NY PARTNER: Daniel Grandjean har glĂŚdet sig til, at han kunne blive samarbejdspartner i Lyngby Boldklub, og nu var timingen rigtig.

”Jeg har valgt at blive samarbejdspartner, fordi klubben altid har stået mig nært. Jeg har boet i Lyngby og fulgt klubben, så Lyngby Boldklub ligger i blodet på mig. Det har været hårdt at se, når klubben blødte, og jeg har aldrig været i tvivl om, at når jeg havde mulighed for det, så skulle vi være en del af det,” fortæller Daniel Grandjean, der udfører alle former for opgaver med glas og indramning for private og erhvervslivet.
”Jeg håber, at jeg kan opnå god sparring fra de andre i netværket, og at vi kan bruge hinanden på kryds og tværs til at løfte opgaver. Jeg mangler måske en tømrer eller en VVS’er akut, og så er det altid godt at have en god relation at ringe til.”

Grand Glarmester har allerede synliggjort støtten til Lyngby Boldklub i dagligdagen, som du kan se pü billedet.

Du kan møde Grand Glarmester pü www.grandglarmester.dk.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vĂŚgs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores mĂĽlmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot prĂŚstation – sĂŚrligt i første halvleg.

LĂŚs mere Âť

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products