Akademiweekend: Kongeblå-sejre i målrig akademiweekend

Fodbolden ruller atter igen på akademiet, hvor flere af holdene er startet op i deres respektive ligaer samt et par hold måtte nøjes med testkampe. Det var en målrig weekend for Lyngby-mandskaberne der var i aktion, hvor det blev til flere store sejre, en uafgjort og et nederlag. Læs mere om kampene herunder og følg med på vores kanaler som løbende opdateres med nyt fra akademiet.

Lyngby Akademiet er sponsoreret af af vores loyale partnere Sydbank og Dansk MiljøAnalyse

SUPERLIGAENS MEST BÆREDYGTIGE
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

U19: Talenterne måtte nøjes med et enkelt point
SønderjyskE 1-1 Lyngby Boldklub

Udfordrede vejr gav en mærkelig kamp, hvor holdet forsøgte at spille sig igennem værterne med manglede til tider tempoet. Frederik Valdbjørn stod for kampens eneste Lyngby scoring, da holdet udlignede til 1-1 efter 20′ minutter. Resten af opgøret var uden scoringer og dermed kunne De Kongeblå-talenter tage et enkelt point med hjem til Lyngby hvor begge hold havde chancerne til at kunne vinde opgøret. Dermed indtager U19-mandskabet aktuelt en 4. plads i tabellen.

U17: De Kongeblå vandt 7-måls opgør mod Silkeborg IF
Lyngby Boldklub 4-3 Silkeborg IF

Hjemme mod Silkeborg IF lykkedes det vores kongeblå-talenter at vinde opgøret med 4-3, efter at have spillet en god kamp i de svære omgivelse grundet mange vejrskifte og stor blæst. Dermed indtager holdet 11. pladsen i rækken og møder i næste kamp AaB.

U15: Snævert nederlag hjemme til SIF
Lyngby Boldklub 0-1 Silkeborg IF

Efter en tæt kamp mellem to af rækkens midterhold, måtte De Kongeblå U15-talenter se sig slået i et opgør hvor begge hold ønskede at tage taktstokken samt initiativet. Der var mange gode takter for Lyngby-mandskabet i opspilsfasen, hvor spillet på bolden fungerede godt. Desværre kreerede U15-holdet ikke de store chancer og måtte derfor gå målløse fra kampen til trods for det gode spil.

U14: Sikker sejr i testkamp mod BIF
Lyngby Boldklub 2-0 Brøndby IF

Holdet spillede i weekenden sin anden testkamp, hvor flere nye fik chancen da et par af de almene spillere var med U15-holdet. Kampen var præget af vejret der stiftede meget undervejs, hvilket satte sit aftryk på en rodet kamp. De Kongeblå satte sig dog på opgøret og havde mest spil samt chancer i kampen, hvilket afspejlede sig på resultatet. Dermed ser holdet skarpt ud inden sæsonstart om to uger, kampens mål blev scoret af Noah og Sashwat.

U13: B.93 besejret i målrigt opgør
B.93. 0-6 Lyngby Boldklub

U13-talenter spillede i weekenden også sin anden testkamp imod et B.93 mandskab, som De Kongeblå dominerede i store dele af opgøret. Generelt en solid indsats fra alle spillerne, hvor holdet fik testet sit høje pres samt fik spillet kampen i et højt tempo. Kampen endte med en sikker 6-0 sejr, og er dermed klar til næste kamp mod Brøndby IF.

U12: Stor sejr til det nye elitehold
Lyngby Boldklub 11-1 Hvidovre IF

Holdet leverede denne weekend endnu et imponerende resultat, efter at have domineret HIF som ellers havde deres bedre spillere med på dagen. Fra start til slut var der ingen tvivl om resultatets udfald, hvor holdet fik scoret hele 11 mål er derfor sikkert kunne tage sejren med fra opgøret.

 

BLIV FORÅRSKLAR I KONGEBLÅT!
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products