Debutantmål i eSuperligaen

Freddy & Haller

Med en sejr i eSuperligaens sæson 6’s første kamp over Randers FC, og et nederlag i anden runde i går aftes til FC Midtjylland indtager Lyngby Boldklubs talentfulde FIFA-hold en plads midt i rækken.

Træner Mikkel Haller fortæller om den blandede start:
“Jeg synes, vi er kommet fint i gang med turneringen. Vi mødte to af de stærke klubber, og det kunne være gået begge veje i kampene, så jeg er glad for, at vi står med tre point,” siger Haller, der fortsætter:
“Et af vores stærkeste kort, Niklas Jakobsen, er desværre ude, så det var selvfølgelig en streg i regningen.”

Tirsdagens sejr over Randers kom i hus med Folmer Bjerre og Lars “Prime” Korreborg, mens Haller sendte unge Frederik “Freddy” Olsen i kamp onsdag aften mod FC Midtjylland. Den unge debutant kom også foran 1-0 i kampen, der sluttede 1-1, og efter et nederlag på 2-1 i den første kamp med Folmer Bjerre i stolen, tabte Lyngby 3-2 til FC Midtjylland:
“Det var hans første kamp i eSuperligaen og oveni det på live-tv mod et rutineret mandskab fra FC Midtjylland, så jeg synes, det er en helt godkendt start af ham med 1-1, ” siger Mikkel Haller.

Næste kamp er den 6. april kl. 18.15 mod AaB og Hobro onsdag den 7. april.
Haller fortæller om de opgaver, der venter i næste uge:
“Det er to forskellige kampe, vi skal spille. Jeg håber, at vi står med 6 ekstra point til tabellen efter de to kampe, men 3 er nok mere realistisk. Hobro er et hold, vi bør slå, mens vi ikke har slået AaB i grundspillet før, men vi slog dem til Finals i december, så alt kan ske.”

Du kan læse mere om eSuperligaen ved at klikke her. 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy