2xSuper Emil på månedens Superliga-hold

Det er ingen hemmelighed at vi har haft en overordentligt god marts måned med 4 sejre af 5 mulige. Men der er to, der har haft en ekstra god måned, i form af vores to utrættelige Emil’er. Emil Nielsen havde tre mål og to assists i Marts og Emil Kornvig gjorde sig bemærket med uendelige batterilevetid og så en usædvanlig statistik mod FC Nordsjælland.

Emil Kornvig var forårsusædvanligt ikke at finde i Carit Falchs startopstilling mod AC Horsens, og det fordi han afsonede en karantæne. I kampen forinden mod FC Nordsjælland indgik han i en bemærkelsesværdig statistik – faktisk uden sidestykke. For han vandt 19 ud af 19 nærkampsdueller, hvilket er det meste i Superligaens historie siden statistikken er blevet lavet. Og endda med et pænt stykke til andenpladsen med 16 vundne dueller i én kamp.

Netop Emil Kornvig snakkede vi med i forbindelse med deltagelsen på årets hold:

“Det er selvfølgelig super fedt at være kommet på månedens hold. Det viser at der bliver lagt mærke til ens præstationer. Men det hele skyldes holdet – for uden holdet og mine medspillere, ville jeg ikke være der,” fortæller den 20-årige midtbanedynamo og fortsætter:

LÆS OM KORNVIGS VILDE DUELSTYRKE HER

“Det er første gang jeg er på månedens hold, og jeg vil da helt klart forsøge at bygge på fra kamp til kamp. Det her er kun starten og det kan blive endnu bedre – dermed kan der forhåbenligt blive plads til mig på endnu flere rundens- og månedens hold,” fortæller han.

Efter Emil Kornvig i anden runde af foråret blev skiftet ind i pausen har han været en fast del af den kongeblå startopstilling med seks ud af seks mulige startpladser.

Emil Nielsen er stadig i spil til månedens spiller, som du kan stemme her:

https://www.facebook.com/Superligaen/posts/5209193849151472

Emil Kornvig præsenteres af klubbens verdensklasse restaurant, HB Catering, og Emil Nielsen af Office Danmark.

Se hele månedens hold i Superligaen her:

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products