Vanvidskamp ender med Lyngby-sejr på trods af udvisning

I søndags gik U19-holdets første ligatur i næsten et halvt år til Esbjerg, og de, der havde taget turen over skulle opleve en vaskeægte vanvidskamp. Hele 9 mål, ét rødt kort og et fantastisk Lyngby-comeback var del af Lyngbys første 90 minutter i U19-Ligaen i år – så det tegner sig godt og underholdende!

Se kampen her:

Skjult kamera. Det var sådan cheftræner Mads Kristensen beskrev 5-4-sejren over Esbjerg FB – på godt og ondt:

“6 mål på 36 minutter i første halvleg må man sige at det lignende skjult kamera. Alt vendte på hovedet da vi fik et rødt kort i 65. minut ved stillingen 4-3 til EfB, hvorefter vi virkeligt løb de ekstra meter, satte flotte angreb sammen og fik scorede de to kasser i undertal, der sikrede tre fortjente point med hjem til Kongens Lyngby,” fortæller han efter kampen.

Foruden det flotte comeback var derr hele 7 U19-Liga-debutanter, og der var hele fire U17-spillere med i form af Lauge Sandgrav, Gustav Mortensen, Tobias Storm, Erkan Semovski og Sanders Ngabo, hvor tre førstnævnte startede inde.

Lyngbys U19-drenge er kravlet op på en tredjeplads i den kompetitive U19-Liga og Lucas Ørneborgs ene mål har skudt ham alene i front på topscorerlisten i Ligaen. Stort tillykke til U19-drengene.

Dansk Miljøanalyse og Sydbank er stolte sponsorerer for Lyngbys Akademi – og de har muliggjort comebacket.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy