Mindeord: En Lyngby-hædersmand er gået bort

André Lublin gik pludselig bort søndag den 21. marts 2021, 80 år gammel. André var i mere end 30 år tæt tilknyttet Lyngby Boldklub professionelt og følelsesmæssigt. Både som chef for PFA Pension, der i Lyngby-sponsoratet havde et af de længste hovedsponsorater i dansk fodbold, men også som entusiastisk og trofast Lyngby-mand.

Det var som om, at Andrés kærlighed til Lyngby Boldklub blev større og mere dybfølt med årene. Således var han mere eller mindre fast gæst i Carl Ras Loungen ved hjemmekampene – selv da vi spillede i Danmarksserien – og han tog ofte selv til udebanekampe. Om det var en fredag aften i Herfølge eller en søndag eftermiddag til bronzekamp i Herning, så var André på plads.

Han blev i år 2000 udnævnt til æresmedlem af vores daværende erhvervsklub, men selvom erhvervsklubben ikke eksisterede mere, havde André sin faste og i øvrigt helt naturlige plads ved hjemmekampene – helt frem til kort før sin pludselige død. André var senest på stadion i 2020.

André oplevede sin klub vinde det danske mesterskab i 1992, men også at vi røg den stik modsatte vej i rækkerne. Men som den hædersmand han var, var han med på sidelinjen i hele vores genopbygning fra 2002 og frem. Ingen var derfor i tvivl om, at det glædede André dybt inde, da vi returnerede til den bedste række i 2007, og da vi i 2017 igen hentede medaljer til klubben.

I de senere år stillede André sin arbejdskraft til rådighed, når Det Kongelige Teaters store forestillinger i Ulvedalene er blevet afholdt. Som en del af oldboysafdelingens godt 100 mand/kvinde store team af frivillige hjalp han trofast til omkring billetkontrol og andre vagt- og servicefunktioner i Dyrehaven. Det var langt fra de bonede gulve i finansverdenen, men André hyggede sig virkelig med opgaverne og det sociale samvær med andre Lyngby-folk.

André var en sand hædersmand for vores klub, og mange Lyngby-fans vil modtage denne nyhed med tårer. I Lyngby Boldklub vil vi til evig tid have den dybeste respekt og taknemmelighed for André Lublin.

Æret være André Lublins minde.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products