U19-Ligaen starter op igen!

På søndag er det igen tid til fodbold i U19-Ligaen og vores talentfulde U19-hold tager vestpå og besøger Esbjerg. Esbjergs U19-hold ligger med tre point færre på 7. pladsen, og kampen er den første om point i næsten et halvt år, men før ligaen lukkede ned havde De Kongeblå sammensat 10 ubesejrede kampe i træk!

Mads Kristensen er præsenteret som ny cheftræner på U19-holdet, da Carit Falch omkring årsskiftet blev udnævnt til førsteholdets træner. Han glæder sig helt vildt, til at starte op igen:

SE STILLINGEN I U19-LIGAEN HER

“Det bliver fedt endelig at spille om point igen, og det ved jeg drengene også synes. Det har selvsagt været et anderledes forløb op til sæsonstart, men jeg er sikker på det er noget spillerne også vil tage med videre og lære noget af. Lige nu glæder vi os til endelig at komme på banen igen!”, fortæller Mads Kristensen.

Mads Kristensen har været i Lyngby i en årrække, og trænerteamet består også af den mangeårige Lyngby-anfører Martin Ørnskov som er holdets assistenttræner.

HER KAN DU SE ALLE U19-HOLDETS KAMPE

Mange af U19-spillerne har i den senere tid trænet og spillet kampe med Superliga-holdet, men holdet har ikke tabt en betydende kamp siden august.

Kampen mod Esbjerg spilles søndag kl. 14.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products