🥂 JUBILÆUMSCHAMPAGNEN ER LANDET 🥂

De gyldne jubilæumsdråber til at skåle for 100 året er landet i Kgs. Lyngby, og de kommende dage skal du holde øje med vores kommunikationsplatforme og sociale medier, hvis du vil sikre dig en af de unikke nummererede jubilæumschampagner, der både vil blive solgt på webshoppen og på auktion.

Om Jubilæumschampagnen:
Champagnen er produceret hos Forget-Chemin og er bestående af 11 forskellige vine fra 7 forskellige høstår. Champagnen har en lang lagringstid og en fin lysgylden farve. Den har livlige, men beherskede bobler.

Tak til Champagneuniverset.dk for at guide os gennem rejse og få jubilæumschampagnen hjem.

Køb din Champagne i shoppen. Klik her.

 

Del pĂĄ facebook
Facebook
Del pĂĄ twitter
Twitter
Del pĂĄ linkedin
LinkedIn
Del pĂĄ email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

x