đŸ„‚ JUBILÆUMSCHAMPAGNEN ER LANDET đŸ„‚

De gyldne jubilÊumsdrÄber til at skÄle for 100 Äret er landet i Kgs. Lyngby, og de kommende dage skal du holde Þje med vores kommunikationsplatforme og sociale medier, hvis du vil sikre dig en af de unikke nummererede jubilÊumschampagner, der bÄde vil blive solgt pÄ webshoppen og pÄ auktion.

Om JubilĂŠumschampagnen:
Champagnen er produceret hos Forget-Chemin og er bestÄende af 11 forskellige vine fra 7 forskellige hÞstÄr. Champagnen har en lang lagringstid og en fin lysgylden farve. Den har livlige, men beherskede bobler.

Tak til Champagneuniverset.dk for at guide os gennem rejse og fÄ jubilÊumschampagnen hjem.

KĂžb din Champagne i shoppen. Klik her.

 

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products