YUssuf poulsen nomineret til Årets fodboldspiller

Angriberen med det kongeblå hjerte, Yussuf Yurary Poulsen, er blevet nomineret til Årets mandlige fodboldspiller af DBU. Yussuf har haft en god sæson i RB Leipzig, hvor han blandt andet var anfører for holdet, der kom hele vejen til Champions League semifinalen og er førsteudfordrer til uvindelige Bayern München i Bundesligaen.

STEM PÅ YUS HER

Det er ingen tvivl om, at Yussuf Poulsen har haft et godt år. Selvom han har været en del af dansk fodbolds absolut bedste spillere i mange år er han kun 26 år, og spiller sin ottende sæson i RB Leipzig.

Husk at stem på den tidligere Lyngby-spiller på linket herunder:

https://www.dbu.dk/om-dbu/fodboldpriser-2020/aarets-mandlige-fodboldspiller/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products