YUssuf poulsen nomineret til Årets fodboldspiller

Angriberen med det kongeblå hjerte, Yussuf Yurary Poulsen, er blevet nomineret til Årets mandlige fodboldspiller af DBU. Yussuf har haft en god sæson i RB Leipzig, hvor han blandt andet var anfører for holdet, der kom hele vejen til Champions League semifinalen og er førsteudfordrer til uvindelige Bayern München i Bundesligaen.

STEM PÅ YUS HER

Det er ingen tvivl om, at Yussuf Poulsen har haft et godt år. Selvom han har været en del af dansk fodbolds absolut bedste spillere i mange år er han kun 26 år, og spiller sin ottende sæson i RB Leipzig.

Husk at stem på den tidligere Lyngby-spiller på linket herunder:

https://www.dbu.dk/om-dbu/fodboldpriser-2020/aarets-mandlige-fodboldspiller/

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy