FRIVILLIG CORONATESTER SØGES TIL AKADEMIET

Til vores akademi søger vi en eller flere frivillige, der vil hjælpe til med at corona-teste vores talentfulde akademispillere. Vores erfarne læge vil oplære dig i at pode for corona via PCR-metode og via antigen-tests – og dermed bliver du en vigtig del af vores interne testsetup.

Omfanget er 1-2 dage om ugen – fast hver torsdag eftermiddag samt en gang i weekenden i morgentimerne. Opgaven kan varetages af en eller flere personer, og det er ikke nødvendigt at have sundshedsfaglig baggrund.

Så går du – eller en du kender – og har lyst til at hjælpe os, så send en mail på nik@lyngby-boldklub.dk.

#SammenforLyngby

Claus Perrild vil grundigt oplære i teknikkerne.

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products