Mikkelsen: Det lyder fuldstændigt vanvittigt, men ingenting skal gøre anderledes

Thomas Mikkelsen kunne se sig passere tre gange mod FC Nordsjælland, men alligevel er han yderst tilfreds med præstationen. Han mener endda, at ingenting skulle gøres anderledes, for præstationen var pissegod!

Thomas Mikkelsen er præsenteret af Hegn og Porte

Se interviewet med Mikkelsen her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products