Brændte chancer i nederlag til FCN

Modstander: FC Nordsjælland
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 19:00 fredag d. 12 marts

Fredag aften tog vi imod FC Nordsjælland hjemme på Lyngby Stadion, til et opgør hvor sæsonkortholdere kunne hente en gratis jubilæumspose med pølser, sodavand og meget mere til kampen som desværre skulle ses hjemmefra grundet Covid-19 restriktionerne. Opgøret bød på god fight, mange chancer og et brændt straffespark i en kamp gæsterne vandt efter et større Lyngby overtag gennem store dele af kampen.

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Tidligt FCN mål i halvleg Lyngby dominere
Kampen startede med De Kongeblå på bolden, hvor hurtige Warming stod for kampens første chance efter bare 4′ minutter. FCN bragte sig i front efter 5′ minutter, på mål af Ibrahim Sadiq. Herefter kom gæsterne bedre med i opgøret hvor Farum-holdet fik spillet sig godt ud af et ellers fint Lyngby-pres, og kom til deres første reelle chance efter 14′ minutter hvor et Kamaldeen frispark var tæt på at gå i mål fra 25 meter ude. Halvvejs gennem halvlegen satte Lyngby sig på opgøret, hvor både Victor Torp og Emil Kornvig havde gode muligheder for at bringe balance i regnskabet.

Imod halvlegens afslutning fortsatte Carit Falchs tropper presset, hvor først Emil Nielsen havde en god mulighed inden Kornvig trak et straffespark til De Kongeblå efter 45′ minutter. Denne tog Victor Torp sig af, men måtte desværre se sit forsøg reddet af en velspillende Peter Vindahl i Farum-målet.

Rødt kort og brændte chancer i tæt anden halvleg
Lyngby fortsatte hvor de slap i første halvleg, og satte sig fra første fløjt på spillet efter pausen men måtte se FCN være farligst i indledningen med flere halve chancer og et par gode redninger af Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet. Lyngby havde svært ved at komme til chancer efter pausen, til trods for overtag af boldbesiddelse. Magnus Warming tog sagen i ejen hånd efter 70′ minutter, hvor den unge offensiv spillere afdriblede fire FCN-spillere og måtte se sit forsøg alene igennem reddet af den tidligere Lyngby-målmand Peter Vindahl.

Lyngby-holdet var tæt på at bringe balance i regnskabet med 13′ minutter igen, efter et par gode kombinationer fik Christian Greko afsluttet, men endnu en Vindahl redning var i vejen for De Kongeblå. Dermed var der lagt op til en hektisk afslutning, i kampen om vigtige point. Med fem minutter tilbage af kampen blev Lyngby reduceret til 10 mand, efter Pascal Gregor måtte forlade banen pga et rødt kort for farligt spil. Med få minutter igen lukkede Farum kampen, da Atanga scorede til slutstillingen 0-2.

Bliv jubilæums klar i Lyngby Shoppen
FIND DIT MERCHANDISE HER!

Lyngby Boldklub 0-1 FC Nordsjælland

0-1, Ibrahim Sadiq // FCN 4′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Pascal Gregor, Kasper Enghardt, Kevin Tshiembe, Svenn Crone – Emil Kornvig, Marcel Rømer Mathias Hebo – Magnus Warming, Victor Torp, Emil Nielsen

Bænken:
Frederik Schram, Jens Martin Gammelby, Lasse Fosgaard, Magnus Kaastrup, Lauge Sandgrau, Christian ‘Greko’ Jakobsen & Kasper Jørgensen

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products