⚓️ VI BLIVER I SAMME BÅD 💙

GoBoat har valgt at forlænge samarbejdet med Lyngby Boldklub, og bådene er smidt i vandet til en solrig forårssæsonen.

“Vi startede samarbejdet på et rigtigt svært tidspunkt, men i Lyngby Boldklub havde og har man JA-hatten på, og det har resulteret i et godt og givtigt samarbejde,” siger Mads Pilegaard Sander, der fremhæver GoBoats pausekonkurrence med en GoBoat parkeret på højen på Lyngby Stadion.

“Det er en tid, hvor det er let at blive demotiveret, men der er beundringsværdig energi i Lyngby, og det er en fornøjelse at samarbejde med.”

GoBoat er tilbage i vandet ved Islands Brygge i København, og de ser frem til forårssæsonen med Lyngby Boldklub på og udenfor banen – og på vandet.

“Vi kommer sammen til fortsat at skabe unikke oplevelser, hvor kreativiteten hos os begge igen kommer frem til glæde for andre i netværket, samt de mange glade børnefamilier, vi allerede har mødt en del af,” slutter Mads.

Mød GoBoat her: www.Goboat.dk

På billedet er Maria, Rikke og Mads hoppet i båden på Lyngby Stadion. Det kræver ikke sejlerkort at booke GoBoats.

#SammenforLyngby

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME