God fight og flotte Hebo-kasser sikrede point mod FCK

Modstander: FC København
Spillested: Lyngby Stadion
Tid & dato: Kl. 19:00 mandag d. 22 februar

Mandag aften tog De Kongeblå hjemme imod FC København, hvor begge hold stærkt havde brug for point på kontoen i henholdvis toppen- og bunden af 3F-Superligaen. Det blev et opgør med mange mål, fight og spænding hvor kampen blev spillet uden tilskuere grundet Covid-19 restriktionerne.

Vi takker alle Lyngby- og FCK fans som har købt støttebillet til opgøret, og dermed støttet klubben i denne svære tid. Tak!

Superligaens mest bæredygtige trøje
FIND DEN NYE 3. TRØJE HER!

Kornvig-kanon og straffescoring i tæt halvleg
Kampen startede med gæsterne fra FC København på bolden, hvor kampens første chance faldt efter 1′ minut hvor Enghardt fik opsnappet cutback-afleveringen. Derefter kom De Kongeblå bedre med i kampen, hvor Marcel Rømer var tæt på et gennembrud efter 3′ minutter og kom godt ud af duellerne på den våde bane. Efter 6′ minutter var gæsterne igen tæt på at komme i front, hvor en stor Thomas Mikkelsen redning holdte Lyngby-holdet inde i kampen.

Herefter befandt spillet sig primært på midten af banen, hvor boldbesiddelsen var lige delt og ingen større chancer var at berette om før i det 21′ minut hvor FCK var tæt på igen efter et par dødbolde. Emil Kornvig stod for Lyngby-hodlets største chance efter 32′ minutter, da den unge midtbanespiller forsøgte sig fra distancen og måtte se sit forsøg tage overliggeren. Gæsterne fik et mål annuleret for offside, men kun få minutter efter kom FCK foran på et straffespark tildelt af VAR. Dermed kunne FCK gå til pause foran 0-1.

Formidable Hebo og flot Lyngby-fight sikrede point
Halvlegen startede igen ud med et overtag til gæsterne, som pressede De Kongeblå i bund. Til trods for overtaget var det Lyngby-holdet som scorede halvlegens første mål, da Emil Kornvig fandt Mathias Hebo uden for feltet hvor midtbane-dynamoen kunne banke bolden i mål fra kanten af feltet til 1-1! Dermed var kampen igen åben,  og FCK satte endnu en gang på spillet dog uden at have de store chancer imod et godt fightende Lyngby-mandskab.

Med 22′ minutter igen af opgøret kom gæsterne i front igen, da nyindkøbet Lukas Lerager på en returbold kunne bringe Københavnerne i front med 1-2. Kun få minutter efter var Hebo igen på pletten, da Magnus Warming brød igennem på venstrekanten og med et flot cutback fandt Hebo i feltet. Her kunne De Kongeblås 8’er udligne til 2-2 med 20′ minutter igen! Herefter fortsatte Lyngby det gode spil og var tæt på at kunne bringe sig i front efter et godt gennembrud af Magnus Warming, som gjorde en god figur i anden halvleg. FCK havde overtaget i kampens slutning, hvor god fight sikrede Lyngby-holdet det ene point. I kampens overtid havde Carit Falchs-tropper et par dødbolde, som desværre blev afvist og dermed endte kampen 2-2.

Bliv jubilæums klar i Lyngby Shoppen
FIND LYNGBY SHOPPEN HER!

Lyngby Boldklub 2-2 FC København

0-1, Jonas Wind / FCK 42′
1-1, Mathias Hebo / LBK 58′
1-2, Lukas Lerager / FCK 69′
2-2, Mathias Hebo / LBK 70′

Startopstilling: 
Thomas Mikkelsen – Svenn Crone, Kasper Enghardt, Kevin Tshiembe, Kasper Jørgensen – Marcel Rømer, Mathias Hebo, Emil Kornvig – Magnus Kaastrup, Victor Torp, Jens Martin Gammelby

Bænken:
Frederik Schram, Pascal Gregor, Magnus Warming, Emil Nielsen, Christian Greko, Casper Dani Winther & Lasse Fosgaard

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (C): fodboldbilleder.dk

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products