Justin Shaibus første tid som kongeblå

Vores nye angriber, Justin Shaibu, spillede sig i søndags til to debut’er; nemlig både debut i Superligaen og i Kongeblåt. På trods af, at han kun har været i Lyngby i lidt over to uger, er han stadig faldet godt til.

23-årige Justin Shaibu har i sin korte karriere allerede prøvet en del. Han kom til udlandet og England som 19-årig, han har repræsenteret Danmark på flere u-landshold, og så er han den eneste i truppen, der tidligere har haft Carit Falch som cheftræner.

Dog er han overrasket over intensiteten og niveauet til træning – især fordi Carit Falch lægger meget vægt på det tekniske spil:

“Spillestilen er meget teknisk her i Lyngby, og det synes jeg, er fedt. Det er noget andet end England, hvor fysikken er meget dominerende. Det er fedt, vi prioriterer at have bolden, for jeg kan meget bedre lidt at have den, end at løbe efter den,” griner Justin Shaibu.

Blandet fornøjelse
Selvom debuten var en blandet fornøjelse, var det fedt endelig at få minutter i den kongeblår trøje:

“Det var en svær kamp at komme ind i – især som angriber. Man stod bagefter med blandede følelser, for jeg hader at tabe, men samtidig var det dejligt at få debut i Superligaen og for Lyngby. Nu glæder jeg mig bare til at kæmpe videre og sammen med holdet overleve i Superligaen,” afslutter angriberen.

Shaibu har sendt en Brentford trøje med i puljen til de, der køber støttebillet.
Find billetterne her: https://lbklive.dk/lbkfck

Se en billedeserie af Shaibus debut i kongeblåt her: (Foto: (C): fodboldbilleder.dk)

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products