💙 KØD & GODT FORLÆNGER 💙

Den lokale slagter Kød & Godt pü Kulsviervej har valgt at forlÌnge partnerskabet med Lyngby Boldklub, og det er der flere gode grunde til:
Vi er utroligt glade for at vĂŚre partner med Lyngby Boldklub, men vi synes, vi passer godt sammen. Lyngby er en klub, der satser pĂĽ egne talenter, vi satser ogsĂĽ pĂĽ vores egne produkter. For mange af de ting vi laver er hjemmelavet – det gĂŚlder vores leverpostej, medister, spegepølser, rullepølser og ikke at forglemme vores hjemmelavede pølser,” siger slagtermester Michael Sørensen, der fortsĂŚtter:
Vi har valgt at forlĂŚnge, fordi vi er tilfredse med samarbejdet. Vi er glade for at komme pĂĽ Lyngby Stadion, men lidt ĂŚrgerlig over corona-tiderne. Men vi glĂŚder os til at vende tilbage.

Kød og Godt lever af de lokale kunder, og derfor er det ogsü naturligt at støtte op om det lokale hold.
“Vores hĂĽb i fremtiden er, at vi kan komme tilbage pĂĽ stadion, sĂĽ jeg har mulighed for at invitere mine gode kunder til fodbold – og vi hĂĽber alle, det bliver i Superligaen.”

Mød Kød & Godt pü Kulsviervej eller pü kodoggodt.dk.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook
Del pĂĽ twitter
Del pĂĽ linkedin